Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Set-top-box- do scart

Od: pupi10 odpovědí: 12 změna:

ZDRAVÍM. Mate někdo zkušenosti s malym settoboxem ktery se zasouva přimo do scartu,ma vstum na koax antenu,svuj zdroj...

Napište jak funguje,jaky je přijem klady a zapory.Diky všem ;)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vaše otázka není jednoduchá.

Příjem závisí na vzdálenosti od vysílače,síle signálu,povětrnostním vlivu,atd.atd.

Napište prosím přesně,o co se Vám jedná.

Má zkušenost smalým set-top-boxem je např.velmi dobrá.

U Vás to může býr úplně jinak.Napište,kde bydlíte,jaký signál event.vysílá ve Vaší blízkosti (pokud to nevíte,my už si to najdeme).

hodnocení

0x

přijem sice závisí na výše uvedených okolnostech, ale hlavně na citlivosti settoboxu, která na rozdíl od analogových přijímaču se bohužel nikde neudává. Mám několik digitálních přijímačů a jsou mezi nimi diametrální rozdíly. Settobox do scartu patří mezi průměr. Mám kombinovaný s nahráváním na flešku a spokojenost - nikde nepřekáží bedna.

Například digi přijímač do notebookového exprescard slotuod AverMedia je bezkonkurenční, s tím chytám dobrý příjem kde ostatní výrobci selhávají.

zde je ten scartový s nahráváním:

alza.cz/...

Nebo např.Strong 5203,odkaz teď momentálně nevím.prodejce OK elektro.Jinak spokojenost.

zajda 888.

to je opravdu malý scartový STB *smich*, prosím podívej se na můj odkaz jak to má vypadat ;)

rv*

Mám ten samý a už bych si ho nekoupil.

1. Měl jsem problém s jeho rozměry, které jsou malé, ale větší, než pouhý scart na kabelu a tak jsem musel u jedné TV demontovat zadní kryt

2. Přijímač má problémy se SILNÝM vstupním signálem - stanice nenaladí

3. Na funkci nahrávání se nedá spolehnout. Hlásí, že připojené zřízení (Fleška, externí HDD) je pomalé, popř ho vůbec nenajde.

1. S rozměry jsem zatím problém neměl, zkoušeno i použito na více TV.

2. Problém s naladěním jsem měl, nebylo to sílou signálu, ale použitou anténou.

3. Problémy s nahráváním musí logicky dělat když se použije POMALÁ FLASHKa - nesmí se zapomínat, že zápis je vždy pomalejší, než čtení - to, že flashka přehrává videa v počítači to ještě neznamená, že zvládne zaznamenat digitální signál v reálném čase.

pupi10
hodnocení

0x

Chci koupit neco takového jak ma -bmbx- potřebuji ho hlavne pro zdigitalizovani DVD rekorderu.

A co menu je v češtině?

Menu je v češtině, vždyť je to česká firma EMGETON *smich**smich**smich*

Bývalá, samozřejmě - výrobek je čínský a šlape dobře. Ten SCART je výklopný aby se to dalo přízpůsobit podle toho jak je umístěn, je k tomu malý senzor na kablíku pro dálkové ovládání a malý napájecí adaptér. Umí to nahrávat na flashku,nevím kolik to je schopné maximálně pobrat, ale 16GB mám vyzkoušeno a je to v pohodě. Umí to přehrávat i fotky a filmy dodané na flashce. Dá se to programovat jako běžný rekordér a má to i funkci TIMESHIFT.

hop®

Bmbx: ...a jestli ještě napíšeš, že to umí nahrávat i na externí HDD napájený s USB, tak se o to asi opravdu vážně začnu zajímat! ;)

Ne, jako externí HDD to zvládlo 6GB MICRODRIVE nic víc *plac*

hop®

Hmm, tak to asi nepotřebuju... *nevi*

A díky za info, odpovědí jsi mi ušetřil čas s dalším hledáním informací a možná i finance! *palec*

pupi10
hodnocení

Ja si myslim -pokud zvladne flešku 16gb ze to stoji za to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]