Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím, znáte někdo H-mobil.cz, obchod má sídlo v Praze, Korunní 82 a Vinohradská 142. Našla jsem u nich konečně telefon, který se mi líbí, Sony Ericsson C901 Black , ale bojím se bojím. aby to nebyl šedý dovoz = problémy s reklamací apod.
Děkuji
Děkuji. Zeptám se. Super rada, to si musím zapamatovat i u jiných obchodů.
Zajdo Díky
Já bych tu první radu malinko poupravil.pokud koupíte kdekoliv v Česku telefon,který je dovezen ze zahraničí a tudíž se na něj vztahuje výraz "šedivka", počítejte s tím,že opravu Vám provede pouze a jedině firma,u které jste si ten mobil koupila.Jestliže ten mobil donesete do autorizované prodejny,ihned tam zjistí,zda byl telefon určen prioritně pro český trh.A pokud ne,tak opravu zaplatíte,přestože je telefon v záruce.
Musím ovšem uvést i výjimku a nevím,zda se vztahuje poze na západní Evropu: vadný displej u telefonu Nokia mi byl bezplatně opraven v Německu,prodavači v Nokia obchodu stačilo překontrolovat datum prodeje podle výrobního čísla.Jelikož to bylo méně,než dva roky,neplatil jsem ani euro.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.