Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztráta dat

Od: karsmi* odpovědí: 7 změna:
Prosím o radu.Mám dig.fot.Panasonic FZ7.Nafotil jsem asi70 fotografií absolutně bez problémů,pak jsem zkusil natáčet video a asi po dvou minutách mi to nahlásilo-chyba přístupu dat- a zmizeli mi všechny fotografie.od té doby nejde nafotit jediný snímek.Neznate někdo firmu,která se tímto problémem zabývá.Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Pokud ty data nutně neúpotřebuješ tak leda kartu naformátovat- dát k někomu kdo má čtečku karet v pc (pokud je tedy normálně vyndavací karta). Je taky pravděpodobnost že je karta v háji- servis

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Noo, já odpovím čistě laicky, ale za to ze zkušenosti. Stala se mi před časem věc podobná - domníval jsem se, že odešla karta a tak jsem se šel optat. Nakonec se zjistilo, že jsem nerespektoval signalizaci stavu napájení (to bylo vědomě, ale já jsem neměl jinou možnost) a tak po několikerém pokusu kartu nabudit přes počítač i v aparátu opět došlo k jakémusi probuzení a karta jede již zase jako dříve (a je to již asi rok...). Zkus to tedy také, pokud je karta trop, není co ztratit... Třeba budeš mít kliku jako já :)

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ještě si dovolim dát odkaz pokud potřebuješ zkusit ty fotky vytáhnout: tinyurl.com/...
a pcinspector.de/...
Pročti si to
karsmi*
Chtěl bych Ti poděkovat za radu,stáhnul jsem si znich doporučenej program a funguje skvěle.Akorát je pomalej,ale to zase tak nevadí.Tek akorát ještě musim zjistit proč se to stalo,kdybych neměl sebou náhradní kartu tak jsem v pr...Ještě jednou dík.K.S.

Neni zač,

těch programů je více,např get data backup,tím jsem obnovoval 80GB HDD. Pomalé jsou všechny- musí to celé zanalyzovat *smich*

smolda*
hodnocení

0x
GetDataBack je to super ale taky pomalý program.Dokáže vytahnout data i z jednou zformátovaného disku
Pokud chceš aby to něco vytáhlo tak si počkat musíš, pokud ne tak zkus nějaké ty méně kvalitní a ty jsou rychlé dost :P

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]