Prosím o radu.Mám dig.fot.Panasonic FZ7.Nafotil jsem asi70 fotografií absolutně bez problémů,pak jsem zkusil natáčet video a asi po dvou minutách mi to nahlásilo-chyba přístupu dat- a zmizeli mi všechny fotografie.od té doby nejde nafotit jediný snímek.Neznate někdo firmu,která se tímto problémem zabývá.Děkuji
Pokud ty data nutně neúpotřebuješ tak leda kartu naformátovat- dát k někomu kdo má čtečku karet v pc (pokud je tedy normálně vyndavací karta). Je taky pravděpodobnost že je karta v háji- servis
Noo, já odpovím čistě laicky, ale za to ze zkušenosti. Stala se mi před časem věc podobná - domníval jsem se, že odešla karta a tak jsem se šel optat. Nakonec se zjistilo, že jsem nerespektoval signalizaci stavu napájení (to bylo vědomě, ale já jsem neměl jinou možnost) a tak po několikerém pokusu kartu nabudit přes počítač i v aparátu opět došlo k jakémusi probuzení a karta jede již zase jako dříve (a je to již asi rok...). Zkus to tedy také, pokud je karta trop, není co ztratit... Třeba budeš mít kliku jako já
Chtěl bych Ti poděkovat za radu,stáhnul jsem si znich doporučenej program a funguje skvěle.Akorát je pomalej,ale to zase tak nevadí.Tek akorát ještě musim zjistit proč se to stalo,kdybych neměl sebou náhradní kartu tak jsem v pr...Ještě jednou dík.K.S.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.