Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,koupila jsem si Microft webovou kameru lifeCam VX-2000 . Je u ní instalační CD.Když ho vložím do mechaniky,tak se mě ani neukáže.Myslíte ,že mám něco špatně nastavené v mechanice,nebo je špatné CD?A jak bych web kameru nainstalovala jinak?
Já bych ještě zkusil spustit instalaci z CD.Pokud to nejde,ať ti ho v prodejně vymění.Nainstalování kamery je triviální záležitost.
JABRAKA
Ono jde na notebooku jsem ho zkoušela,ale tady na pC ne,takže mám asi já něco možná s mechanikou.Ale děkuji.
A co zkopírovat CD v noťasu na flešku a pak to nainstalovat z ní. Jinak ovladače z webu.
Tady máš přímý link na stažení ovladače na tvoji kameru. Stačí stáhnou a poté spustit. Nezapomeň před instalací kameru odpojit od počítače.
děkuji,nainstalovala jsem si to a chce to po mě uživatelské jméno a heslo.Nevím co tam mám napsat.Poradíte mě ještě?
doplněno 14.01.11 12:55:Jo a bylo tam ,že to je na window 7 a vistu a já mám window XP
To bude asi přihlášení do MSN Messenger, které pravděpodobně bylo součástí instalce, ale nemuselo se instalovat. Když tento dialog zrušíš, nic se nestane. Kamera ti už jede?
Hurá jde mi,Děkuji moc. Zjistila jsem,že mě nejdou přehrávat CD ani originál,ani vypalené.A DVD jdou všechny.Tak proto mě to CD instalační nešlo.Myslíte,že je chyba v mechanice,nebo mám jen někde něco špatně nastavené?A ještě když píši poprosím za sestru nejde jí zvuk v PC asi si ho omylem odistalovala,jde stáhnout někde s netu?Nebo si bude muset předělat celý window?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.