Nejste přihlášen/a.
Zdravím lidi. Mám DVD video kameru "PANASONIC VDR-D160EP-S", kterou jsem zakoupil dřív než jsem měl počítač. Problé je, že když vložím do počítače ten mini disk, tak nevím jak ho stáhnout do počítače. V návodu není ani zmínka co a jak. Díky za pomoc tomale.
..."mini disk"?
Kamera by měla zaznamenávat na DVD - vložíš je do CD/DVD mechaniky počítače, klikneš na Tento počítač - CD, počkáš, až se načte obsah a na disku by měly být soubory videí, které jsi natočil...
mini disk - malé 8 centimetrové DVD. Podle tvé rady jsem vloil mini dvd do mechaniky - kliknul na tento počítač - tam bylo napsané DVD Kamera - kliknul jsem na to a naběhlo mi přehrávání podle okýnek jak jsem to nahrál na tu kameru. No ale tím to končí. Jaký koliv jiný pokus o ztaení či zkopírování hlásí error - nemoné. Nepotřebuji třeba nějaký program abych to mohl zkopírovat? Nějaký ze slunečnice? Zatím dík za snahu tomale
Pokud jde o miniCD, dodávané ke kamerce, tak na něm asi bude nějaký ovládací SW pro manipulaci s videjky, Tento SW by měl být instalovatelný do PC pomocí nějakého spustitelného souboru "install.exe" nebo "setup.exe" z tohoto CD...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.