Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z kamery do počítače

Od: tomale* odpovědí: 6 změna:

Zdravím lidi. Mám DVD video kameru "PANASONIC VDR-D160EP-S", kterou jsem zakoupil dřív než jsem měl počítač. Problé je, že když vložím do počítače ten mini disk, tak nevím jak ho stáhnout do počítače. V návodu není ani zmínka co a jak. Díky za pomoc tomale.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

..."mini disk"?

Kamera by měla zaznamenávat na DVD - vložíš je do CD/DVD mechaniky počítače, klikneš na Tento počítač - CD, počkáš, až se načte obsah a na disku by měly být soubory videí, které jsi natočil...

tomale*
hodnocení

mini disk - malé 8 centimetrové DVD. Podle tvé rady jsem vloil mini dvd do mechaniky - kliknul na tento počítač - tam bylo napsané DVD Kamera - kliknul jsem na to a naběhlo mi přehrávání podle okýnek jak jsem to nahrál na tu kameru. No ale tím to končí. Jaký koliv jiný pokus o ztaení či zkopírování hlásí error - nemoné. Nepotřebuji třeba nějaký program abych to mohl zkopírovat? Nějaký ze slunečnice? Zatím dík za snahu tomale

tomale*
hodnocení

to jsem taky zkouel a nic. Příjde mi to, jako by ten počítač nevěděl co s tím má dělat.

ladinpraha*

Podstatné je, e PC to CD otevře a soubory vidí. A jestlie je vidí, tak s nimi taky umí pracovat - kopírovat, vyjmout, vloit. Nemusí je umět otevřít, ale to je věc dalí. Asi něco dělá patně.

hodnocení

0x

Nevím jak u téhle kamery, ale např. u Sony se musí DVD v kameře "finalizovat" - uzavřít, pak jsou čitelné bez problémů v PC a soubory lehce kopírovatelné. Nefinalizované DVD lze také zkopírovat do PC některými videoeditory (programy) ale je to dost sloité.

hop®
hodnocení

0x

Pokud jde o miniCD, dodávané ke kamerce, tak na něm asi bude nějaký ovládací SW pro manipulaci s videjky, Tento SW by měl být instalovatelný do PC pomocí nějakého spustitelného souboru "install.exe" nebo "setup.exe" z tohoto CD...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]