Nejste přihlášen/a.
Dobrý den! Vyměnila jsem nové baterie u mobilů (můj i manžela) a teď při nabíjení se oba dva vždycky vypnou. S tím jsem se do této doby nikdy nesetkala. Vždycky byl mobil zapnutý i po dobu nabíjení. Je to normální, nebo je někde chyba? Děkuji za odpověď.
To, kde jsou baterie kupované, nehraje roli. Šmejdy se prodávají všude. Navíc pochybuji, že se do těchto mobilů ještě sežene originál baterka od Siemense.
To by ale roli mělo hrát, protože pokud cokoli koupím u Vitnamců, nemůžu počítat s ničím kloudným, ale když je člověk laik a jde do kamennýho obchodu, tak chce koupit věc normální. Mě jde hlavně o radu, co se může stát, né o komentář, že mám starej mobil, to já vím, ale mě stačí.
To neměla být kritika, sám používám S65, takže vím, o čem mluvím. Neměl jsem na mysli Vietnamce, ale vím, že na tržnicích, burzách a v kamenných obchodech se prodávají tytéž baterie, ovšem v kamenném obchodě bývá trošku jiná cena. A originál baterii od Siemense jsem neviděl ani nepamatuji.
Siemensy měli hlavně vadu firmwaru. Pokud byly baterie zabalené v blistru nebo pytlíku s logem C.P.A a podobně, jsou neorginální a originální už neseženete (musí být uvedem výrobce Siemens). Uvažujte o novém telefonu se značkou s dlouhou tradicí (moje doporučení je Nokia). Pokoušet se opravy v nějakém servisu nemá cenu (vyhozené peníze). A na závěr bych řekl, že pokud příjdete do Servisu se Siemensem, tak nebudou moc rádi (nejproblémovější telefony).
Gumídku, já jsem měla Siemens vždycky, od dob, kdy se mobily začly objevovat a nikdy jsem s něma problém neměla. Tenhle mám 4 roky a šlape normálně, jednou mě dokonce zmokl...A kolikrát spadl z palubní desky, rozlítl se a po složení zas jde. Ale já se tu nechci dohadovat o mobilu, já potřebuju vědět, co se může stát.
Mimo to, používal jsem C25, C35i, A60, M55 a jedinný, na který byl spoleh byly C25 a C35i, takže vím o čem mluvím.
Nic se nemůže stát. Pokud se ten telefon nabíjí i ve vypnutém stavu, tak buďte ráda. Musíte to holt vydržet. Pokud nenabíjí, máte smůlu. Siemensy vám asi nikde neopraví. Siemens, divize mob. tel. skončila už asi před 3-4roky(nevím přesně) s výrobou, a nejsou náhradní díly, nejsou baterie. Pokud někde náhodou budou mít originál je stejně starý jako váš telefon. No a kopie tu už někdo zhodnotil. Moje rada: nákup nového. Obyčejný telefon se dá pořídit dost levně, tuším že ty nejlevnější se dají pořídit za asi 1000-1500kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.