Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vysoko dát domovní zvonek

Od: ja* odpovědí: 10 změna:

jak vysoko namontovat tlačítko domovního zvonku, prosím pomozte někdo. děkují

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

golda73*
hodnocení

3x

Také je důležité, aby zvonek nebyl vedle vypínače světla na chodbě(nebo mu byl podobný), to je nepříjemná věc a my jsme ho museli dát na druhou stranu dveří, protože jakmile se setmělo, zvonili všechny sousedovic návštěvy*zed*.

lui*

To by jste nevěřili, jakou jsem svedl slovní bitvu s kamarádem elektrikářem, když mi chtěl dát vedle dveří na chodbě spínač chodb. světla a zvonek vedle sebe oba v Tangu. A já nechtěl a šprajcoval se. Ale dopadlo to dobře. On ustoupil, řka, že bydlet si v tom budu já, :).

magdon*

Znám takový dům z 30 let minulého století, kde při rekonstrukci rozvodů namontovali vedle sebe naprosto stejná tlačítka na osvětlení i zvonky. Nejen, že každou chvíli někdo šáhne vedle, ale u zvonků není kam napsat jméno, takže to mají lidi řešené nápisem fixkou přímo na tlačítku (fakt nádhera). Přitom na futrech dveří jsou dodnes krásná, originální mosazná tlačítka. Stačilo by jim vyčistit kontakty (jsou rozebíratelná) a fungovala by spolehlivě dalších 50 let.

hodnocení

2x

Pokud možno ne velmi vysoko... dnešní děti se neradi staví na špičky, když vědí, že bude následovat útěk...

my jsme z toho měli radost... dopřejme to i jim...*smich*

Na panelákách jsme tlačítka šprajcovali zápalkou nejlépe někomu na posledním patře:D

hodnocení

0x

Do výšky očí průměrně vysoké dospělé osoby

magdon*
hodnocení

0x

V drtivá většina tlačítek v obytných domech je 130 cm. Mělo by to být tak vysoko, aby na něj pohodlně dosáhlo i dítě. Výška očí je možná vhodná, pokud máte u tlačítka i jmenovku.

buss
hodnocení

0x

Průměrný vzrůst rodiny.

jabraka*
hodnocení

0x

Já bych to nechal na tobě.Jak ti to bude vyhovovat.

JABRAKA

mkat*
hodnocení

0x

Tiez si myslim ze do takej visky aby vyhovovalo tebe a ludom ktory budu casto k tebe chodit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]