Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
pokud jsem se zaregistroval na www.vodafonepark.cz a pošlu někomu SMS (přes aplikaci Oskarek),uvidí dotyčný název emailové schránky,pod kterou jsem se zaregistroval? Bude si to moci nějak zjistit?
Předem děkuju za odpovědi.
Jsem u Ó tfuj , zaregistroval jsem se a jen po čase zavolal pán s nabidkami. Když jsem mu vysvětlil, že používám hlavně VOIP a nemám zájem, v pohodě se rozloučil. Vodafonepark skvělá služba SMS, MMS, adresář ... Příjemcům u O2 se mi objevuje jen moje číslo, respektive přímo mé jméno z adresáře a žádná informace o poslání přes internet.
Děkuju za všechny odpovědi.
// OT :
Také jsem se registroval na VodafonePark,ikdyž mám O2.Hlavně proto,že používám aplikaci Oskarek (na posílání SMS přes internet z mobilu) a pokaždé musím opisovat kontrolní kód (bez registrace),což člvěka nebaví,pokud do sítě Vodafone posílá několik SMS za den.A navíc ťukat se s kódem například při venkovní teplotě -15 st. Celsia není také nic příjemného. V poslední době mi bez registrace nejdou odesílat SMS do Vodafone vůbec (něco na ní předělávají),takže mě k registraci v podstatě donutili.Ale musím uznat,že 95% služeb nijak nevyužiju.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.