Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmizel kredit v telefonu bez volání

Od: lukas233* odpovědí: 6 změna:

Ahoj mám takovej problém .. Dobil sem si kredit za 300 ,- kč a za 1 den už zase žádnej nemám ale poslal sem jen pár sms zbylo mi něco okolo 260 kč a teď sem v - 43 kč proč se mi to vybylo? žádnou placenou službu jako GPS atd sem nepoužil ..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

2x

Někteří operátoři zúčtovávají různé služby s různým zpožděním - nemůže to být tím? Také doporučuji zjistit důvod u operátora.

pepyk93*
hodnocení

1x

Nejlepší by bylo zavolat si na infolinku operátora.Ten vám to dokáže objasnit nejlépe. ;)

michal958*
hodnocení

0x

a nebyl ste predtim v minusu mě se stalo že se mi v kapce sam zapnul internet a naučtovalo mi to nejakych 170 kc kdyz sem si dobil za 200 tak se mii samosdrejmne dluh strhl a zbilo mi 30 kc dvakrat sem zavolal a kredit nebyl žádný.

lukas233*
hodnocení

internet mi tam nejede .. Jen když se připojím k wifi ale on se hned sám zamkne takže sem se nijak na GPS dostat nemohl ..

lukas233*
hodnocení

No tak sem dobil kredit za 200 měl sem něco okolo 160 kč ... A je to tu zase sem v - 20 kč ..)

Máte novější telefon? Třeba dotykovku? Zkuste se podívat,jestli vám nějaké aplikace neběží "na pozadí". Zkontrolujte Menu-Nastavení-Připojení a tam pohledat,zda něco není soustavně zapnuto nebo druhým směrem: Menu-Aplikace-Umístění-Poloha-Metody určování polohy-Asist-GPS-VYPNOUT.Jinak je to opravdu na telefonát operátorovi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]