Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefon - jakou čínskou kopii?

Od: nonake odpovědí: 20 změna:

Dobrý den jak jistě víte začli se u nás hodně objevovat mobily z číny a s nima také napodobenina Samsung galaxy s4 těch napodobenin na s4 je moc a já bych o ní měl zájem a tak bych se chtěl zeptat zda mi někdo mužete doporučit z těch všech kopii tu nejlepší nebo scháním nějaký levný tel. s velkym displayem asi 5ti palcovim nejlíp tak prosím o URL děkuji..

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Co je to levný telefon?

Kolik do něj chcete investovat?

nonake
hodnocení

No ty kopie se pohybují od 1200 až do 4000kč a já počítám kolem těch 2-3000kč max upřednostnuji tu s4 ale i tak mi na tom až zas tak nesejde mé parametry co mě zajmá aby to bylo v cz mělo android a wifi a fotak min 2 mega

nonake
hodnocení

a větší display 4 až 5 palců

praivo*

Teď zrovna čekám na Sunnycube M8. Není to sice zrovna napodobenina SGS4, ale za tu cenu vypadá celkem dobře.

nonake
hodnocení

To vypadá taky dobře ale otázka co v tom je furt se nemužu dočíst jak na tom ty telefony jsou pulka lidí píše že ty číny sou na nic a pulka píše že je to hodně muziky za malo peněz tak nevím no a za kolik budete mít tenhle?hlavně by mě zajmalo odkud se ty mobily berou našel jsem nějaký čínský stránky s něma ale přijdou mi tam docela drahý za tu cenu se dají sehnat v cz...

nonake
hodnocení

jo tak to je taky dobrý dělo 8mp kamera quad core procák to bude asi dobrej tel no co jsem četl tak maj i nahradu za iphone 5 a za par korun..

iphone je iphonem z prostého důvodu sw a jeho sw podpora...

Nemám moc cenu si kupovat napodobeninu... min iphone false mají dost odfláknutý android...

Osobně bych dřív mrknul na web xda kdy v době slávy SE K700 a K750/800 byly úžasné kousky a koupil

model podle jejich rad s maximální možností úprav...

nonake
hodnocení

a odkud jste si ten telefon objednal?děkuji..

praivo*

Anybuying - jinde ani koupit nejde. Je na cestě (prý), s trochou štěstí ho do pátku mám doma.

doplněno 05.01.14 23:32:

Prý mi ho dokonce asi omylem poslali přes DHL, i když jsem to nechtěl a nezaplatil za to :-D

juno*
hodnocení

0x

Osobně bych android nedoporučovala, i když mladé generaci lichotí k vůli široké nabídce hravých aplikací. Hned vám vysvětlím proč...

Koupíte si telefon s určitou kapacitou paměti - mám na mysli dražší a kvalitní telefon. Android se vám pravidelně aktualizuje, protože nevidíte jediný důvod, proč by neměl a proč by jste to měl v nastavení zakázat. Po dvou až třech letech se vám ale z ničeho nic zobrazí: Soubory a aplikace nelze aktualizovat k vůli nedostatku paměti. Zvolíte tedy tovární nastavcení, aby jste se zbavil všech zbytečných doinstalovaných aplikací a zjistíte, že android už není schopen zaktualizovat ani základní pevné funkce, tudíž je telefon k vyhození a budete si muset časem pořídit nový. Mě se to stalo minulý týden... Windows byl sice na telefonech původně propadák a udělal si jako systém špatné jméno, ovšem po nynějším vylepšení má na internetu i v novinách to nejlepší uživatelské hodnocení a po vyzkoušení při zapůjčení Nokie mého otce si nemohu windowsy vynachválit! Osobně si myslím, že android se stane brzy přežitkem... Vystřídala jsem již mnoho telefonů a Nokia Lumia je asi momentálně nejlepší volba. I když já raději přešla na starou dobrou bez systémovou nokii, protože nehodlám riskovat, že si opět koupím drahý telefon, aby mi vydržel dva roky. Mladí lidé rádi podléhají tomu, co je moderní. Hold reklama funguje...

nemůžu s Vámi souhlasit. Evidentně jste zainteresovaná do nokie a windows phone.

Zamyslím-li se nad tím, proč mám HTC HD2 s přeflashovaným WM na android, tak to bude jednoznačně díky tomu, že je to svižnější systém s širokou škálou aplikací, pohodlným ovládáním a solidní stabilitou systému a výdrží na baterie. O žádných reklamách na android nevím, leda by se jednalo o zakázanou podprahovou reklamu, která by mě definitivně přesvědčila o používání androidu.

Nechci Vám hanit Váš názor, ale parametry, kterými diponuje Lumia má i mé HTC HD2, které je cca 4roky staré. Systém si tam nahraju jaký uznám za vhodný (klidně i podle reklamy), vyzkouším a vyberu ten systém, který mi připadá nejvhodnější a nejideálnější.. V současné chvíli to je jednoznačně android. Osobně jsem na tomto přístroji vyzkoušel: WM 6,5, WP 7, andorid hyperdroid GBX a u toho androidu zůstanu. nemám důvod měnit. A jestliže máte problém s aktualizacema, resp. s místem pro ukládání, tak není nic jednoduššího, než v nastavení zakázat automatické aktualizace, pořídit větší kartu, stáhnout si nějakou šikovnou utilitu pro správu aplikací (používám link2sd a file manager) a nemám sebemenší problém.

praivo*

Jsem zvědavý, v jakém stavu budou po 3 letech Wokna...

juno : jsi uplne out , za 3 roky se kupuje vetsinou a ti mladi novy mobil , android ma xy vice aplikaci , kdo umi tak si umi prefleshovat custom OS na jaky chce :) a kdo umi s mistem nema nikdy problem :) WP je spis out v tom , ze novy WP 8 ma podporu jen do 30.6.2014 a pak uz zase ne :D

nonake
hodnocení

Děkuji za své názory bohužel jsme se dostali jinam mimo téma osobně muj názor na Android nikdo nezmění já kašlu na to co je in výbírám si to co vyhovuje mě a myslim si že android má sice své chyby ale je špička preferuji ho kvuli rychlosti a přehlednosti a právě plno aplikacím které využívám mimo to jak psal pán výše aktualizace se dají vypnout a já to tak dělám ani je nepotřebuji a při nejhorším se dá dát větší pamětová karta nebo si udělat hned ze začátku zálohu hlavně mě žádnej telefon nevydrží nikdy dýl jak tři roky jdu s dobou a vystřídal jsem celou řadu telefonu a windows mobile je chaos a symbian je hotovej propadák měl sem ted s nokiema plno reklamací jediný tel. který mě lakaji ze značkových je Samsung,Hauwei,Sony ericson a jiny sou tabu měl jsem řadu drahých telefonu ale nyní sem si řekl na co bych platil za značku když se tu oběvují tyhle číny který maj v sobě to samý a každej si je chvlí takže to chci skusit docela mě zaujal mobil xaomi v hodnotě 3 000kč a je lepší a rychlejší jak iphone 5 kterej stojí 22 000kč i když každej se bojí číny je od nás s elektronikou 10let na před takže tak :)

kangaroo*
hodnocení

0x

Nejlepší čínské i hardwarově výkonné jsou od firmy

Xiaomi

mobilni-telefony.heureka./...

stirecek*
hodnocení

0x
Tak těch napodobenin v Číně je celá řada. Ottazka je, kolik do toho chceš investovat. Za tři tisíce a něco uz koupíš nějaký ascend - Huawei 4", mam doma a je výborný. Koupíš ho u nás s dvouletou zárukou. Teď budu objednavat Zopo c2, ale ještě možná vemu zopo 998 s osmijadrem. Ceny uz jsou mimo tvůj limit, ale kvalita je zaručena. Je to přední čínský výrobce. Taktéž xiaomi jsou dobré, jenže hongmi uz trochu zaostává parametry a další modely jsou již drahé.

hodnocení

0x

třeba tady cca 2000,-

dx.com/...

stirecek*

senzorové tlačítka má na displeji, takže ho zmenší. Rozlišení taky nic moc. Co třeba tenhle zopomobileshop.com/...

chinamobile

If you are intersted in buying the Star Galaxy Note A7100,I recommend you visit the online shop Fastcardtech.They
offer reliable services and the most reasonable price,with free shipping wolrdwide on selected.Click on the link below to visit
the website. 1buy.es/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]