Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přesměrování hovoru

Od: liboor odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer,

zajímalo by mě zda :

1.) Je možné přesměrovat telef. číslo z předplacené sim karty, kterou dobíjím na jiné číslo?

2.) Při přesměrování z jednoho čísla na druhé když přijímám hovor platím za něj? Pokud ano platím z kterého čísla? (z toho co přijímám hovor nebo z toho co jsem přesměroval)?

Nevíte tuto informaci někdo? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

1.Ano

2. Hovor platí číslo, z kterého je hovor přesněrován (a pochopitelně volající též)

hop®
hodnocení

2x

ad 2) pokud voláte z telefonu A na telefon B a telefon B je přesměrován na C, tak platíte volání z telefonu A na B podle tarifu telefonu A, a volání z telefonu B na C podle tarifu telefonu B

liboor
hodnocení

A je jedno z jaké sítě na kterou je hovor přeměrován? Nebo se to něčím liší?

Proč mi jde hovor z O2 kde mám paušál přesměrovat na Twist sim kde si dobíjím kredit, ale nejde to naopak? Nevíte?

moji

U předplacených karet jde přesměrovat hovor jen do hlasové schránky.

Jedinou vyjímkou je (tuším) Vodafone, kde to jde z předplacenky i na jiné číslo.

hop®

Je to jedno, ale liší se to právě tarifem daného telefonu, něktré tarify mají volání mimo síť dražší.

Paušál jde přesměrovat na jiný telefon, dobíjecí telefonní čísla většinou ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]