Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
zajímalo by mě zda :
1.) Je možné přesměrovat telef. číslo z předplacené sim karty, kterou dobíjím na jiné číslo?
2.) Při přesměrování z jednoho čísla na druhé když přijímám hovor platím za něj? Pokud ano platím z kterého čísla? (z toho co přijímám hovor nebo z toho co jsem přesměroval)?
Nevíte tuto informaci někdo? Děkuji
ad 2) pokud voláte z telefonu A na telefon B a telefon B je přesměrován na C, tak platíte volání z telefonu A na B podle tarifu telefonu A, a volání z telefonu B na C podle tarifu telefonu B
A je jedno z jaké sítě na kterou je hovor přeměrován? Nebo se to něčím liší?
Proč mi jde hovor z O2 kde mám paušál přesměrovat na Twist sim kde si dobíjím kredit, ale nejde to naopak? Nevíte?
U předplacených karet jde přesměrovat hovor jen do hlasové schránky.
Jedinou vyjímkou je (tuším) Vodafone, kde to jde z předplacenky i na jiné číslo.
Je to jedno, ale liší se to právě tarifem daného telefonu, něktré tarify mají volání mimo síť dražší.
Paušál jde přesměrovat na jiný telefon, dobíjecí telefonní čísla většinou ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.