Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sciphone i98 - jak často se nabíjí?

Od: luccy2* odpovědí: 6 změna:

Chtěla by jsem se zeptat jak dlouho vydrží Sciphone i98 nabitý. Já ho mam a vždy mi od nabití vydrží maximálně osm hodin nabitý. Je to normální?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Tento údaj by měl být uveden v manuálu. Měla by být uvedena pohotovostní doba a pak výdrž při telefonování. Otázkou také je, co se s tím telefonem dělá po těch 8 hodin, které vydrží. Třeba pouštění videa dá beterce zabrat. Pokud to je při běžném provozu, tak v každém případě reklamovat.

luccy2*
hodnocení

Zkoušeli jsme ho nechávat jak dlouho vydrží nabitý když se s ním nic nedělá. Takže jsme s ním nic nedělali a do těch 8 hodin kleknul.

ladinpraha*

Vrátit a příště si líp rozmyslet, co kupuji.

hop®
hodnocení

0x

Chvíli jsem ho měl a choval se podobně... :(

luccy2*
hodnocení

a pak se tak chovat přestal nebo ne?

hop®

Nevím, koupil jsem ho lacině (nový asi za 1500,-), jen abych si vyzkoušel, jestli mi bude vyhovovat dotykáč. Taky mě zaujaly 2 SIMky. Ale bylo víc věcí, ve kterých mi nevyhovoval, tak jsem ho po měsíci zkoušení prodal. Ale myslím, že po několika nabíjecích cyklech se výdrž mírně zlepšila - ale neměřil jsem to za daných srovnatelných podmínek, bylo to možná jen zdání...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]