Já myslel takový mobil, co mají třeba v amerických filmech v luxusních autech. Telefon samotný je přišroubovaný někde před řadící pákou a má na šňůře sluchátko, které se na něj pokládá, a neválí se jen tak bezprizorně po autě jako obyčejný mobil. Není to ale obyčejný telefon (pevná linka), protože to by asi nemohl fungovat v autě.
Já ti nevim ale co třeba na googlu: tinyurl.com/... ale pořád mě nedochází proč autotelefon? Nebylo by lepší použít jen držák na telefon s připojením na HF? Vyšlo by to levněji a stejnak budeš mít oba telefony v autě. Leda si můžeš naklonovat simku a používat buď tu v autě nebo tu v telefonu, jinak všechny výhody padaj páč tě nikdo nebude chánět na x číslech
Jablotron znám, ale to není pravý autotelefon. Pravé autotelefony jsou černé, mají tlačítka zvrchu na sluchátku, takže se při vyťukávání čísla nemusí nic držet v ruce a prý se dají použít i jako přenosné. Tady jsem našel fotku: home.tiscali.cz/... Nevím ale kde se to prodává.
strong
cus nevim jestli myslis to co ja ale mam zato že autotelefony vyrabí firma Blaupunkt - blaupunkt.cz/... a jestli jsem vedle tak hned nadavat nemusíte zatim zdarec
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.