Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spolehlivý mobil kolem 1500Kč

Od: ond odpovědí: 4 změna:

Ahoj, potřebuji radu ohledně výběru mobilu, mám nějaké základní požadavky na funkce:

- záznamník

- stopky!, poznámky, budík, kalkulačka, časovač!

- přehled hovorů, skupiny kontaktů, paměťová karta

+ nějaký fotoaparát - ne 0,000... pixlů ;)

Děkuju za nějaké nápady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal958*
hodnocení

0x

já mám telefony dva jeden nokia expresmusmusic ten mám neco přes rok a nokii 6230 tu mam skoro 5 let a na ten nedám dopustit bez jediných oprav a baterky i po teto době mi vydrží 3 dny. takže za mě nokii.

hop®
hodnocení

0x

Souhlas s Michalem(xxx), moje Nokča 6230i má po pětiletém (docela krutém) provozu pouze novou baterii a i když mám od operátora různé bonusy, slevy a nabídky, tak jsem tam zatím nenašel nic lepšího. Už se párkrát i koupala, zažila i volnýpád,. Kdyby teď vyrobili ten telefon novej, koupil bych si dva do zásoby a měl bych to nadosmrti...,

P.S.: Pokud se podaří vložit foto, tak nečitelná klávesnice není chybou fotografie, fakt to je tak "proklovaný"...

Spolehlivý mobil kolem 1500Kč

hodnocení

0x

Ale za 1500 nevííím nevííím!.!.!

michal958*
hodnocení

0x

mě jednou vypadl z kapsy když sem byl na půde tj asi 5 metru vysoko a normálně fungoval dál akorát to odnesl kryt , a pred rokem spadnul do vody , vyfénoval sem ho nechal vyschnou a beží dotedka , neozbytný mobil až sem se divil co všechno vydrží:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]