Nejste přihlášen/a.
Poradí mi někdo tv do 20000 urcite ne plazmu...a chtel bych ji na filmecky a určitě aby se dala propojit s pc...dekuji moc všem
Nové technologie jako například Sharp QUATRON je z mnoha hledisek technický nesmysl a jen lákadlo pro lidi, ale když jim na to někdo skočí...
Píši to zde dokola a každému, nepochopím jak si někdo nechá radit co má koupit. Vy sám musíte vědět co vám vyhovuje a co se vám líbí. Tak si to chce ujasnit uhlopříčku, to že to nemá být plazma už víte, to že má jít připojit k PC taky víte ,tak teď jen místo sezení nad stránkami poraďte.cz stačí brouzdat po stránkách nějakého dobrého obchodu a vybrat si model. Já měl vybranou TV za 10minut a za dalších 60 minut byla doma. Doporučuji SAMSUNG nebo SONY, obě jsou na tom velice dobře u SONY se ale připlácí za značku.
A proc bych si nenechal poradit?kdyz o tom moc nevim?uz jenom tim ze jste mi poradil z jakych znacek vybírat jste mi ušetřil čas!a taky nevim jestli lcd nebo led...
Vidíš, bmbx ti poradil Samsung nebo Sony. Další značka jsi už vlastně z výběru vyřadil, co kdybych ti teď poradil Philips nebo Panasonic. Byl by jsi zase na začátku. Další ti může poradit LG nebo třeba Loewe či Finlux. Jeden rádce se bude bít ta LCD, druhej bude do nebes vynášet LED a třetí vyjmenuje výhody plazmy. Ono se takhle fakt moc nedá radit. Sám musíš vědět co chceš, na co to budeš hlavně používat, když se setkáš s něčím co ti není jasný je lepší sehnat si an netu nějakou recenzi, hodně se dá dočíst třeba na tvfreak.cz/...
To je podobný jako by jsi se ptal jaký si koupit třeba auto. Jeden chce velký, druhý malý, další SUV a nakonec ti poradí at si koupíš MPV.
když filmečky,prodávají už televize se vstupem na Flash disc(flešku).Zadej si v počítači Heureka-srovnání cen.Zadáš tam co si přeješ aby TV měla u každé TV co se ti zdá dobrá si klikneš Uložit ke srovnání,a na knci to provnášco která má,a vybereš..Pokud nechceš plasmu,tak LCD-dělají se tuším až do uhlopříčky 94cm
lcd dělají a prodávají i větší , není problém ani 120 cm a to že má televize usb nebo čtečku ještě neznamená, že přehraje filmečky v jeho oblíbeném formátu. Je nutno číst co umí.
jj,pokud má v PC HDMI,tak koupí kabel a nebude mít problém, ale je to pohodlí a Bohouškovi se každá dobrá rada hodí.Taky jde o rozměr uhlopříčku,funkce jsou hodně podobné.Mám LCD Panasonic střední řady ,a jsem spokojený
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.