Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prasklý display u meteostanice

Od: zavreljak odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,

mám prasklý display u meteostanice nevíte co stím?

Prasklý display u meteostanice

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

2x

Dát si inzerát na stejný vadný přístroj.

hodnocení

2x

Nevím zdali by to bylo řešení sehnat vadný kus se zdravým displayem i u kvalitních značkových výrobků bývají takto veliké displaye připojeny lepenými fóliemi s uhlíkovými vodiči a v takovém případě je výměna displaye nemožná - to vám neudělají ani v sebelepším servisu. Pokud je display připojen pomocí gumových lišt tak by to šlo. Uvědomte si že to není mobil, nebo notebook kde je řadič součástí displaye a celé je to připojené přes konektor.

davepast

i tyto spoje se dají rozpojit a znovu spojit, pokud by jste sehnal nový displej (jinak se zpravit nedá) a neuměl ho vyměnit, můžu Vám výměnu udělat, případně mě kontaktujte na mailu davepast@seznam.cz

hanher*
hodnocení

1x

Nechat si ho opravit.

magdon*
hodnocení

0x

S displejem nic nenaděláte a výměna vyjde prakticky stejně draho, jako nový přístroj. Takže asi zahodit.

zavreljak
hodnocení

Kolik asi?

hanher*

Podle Noname značky se to asi nevyplatí, lepší bude koupit novou.

magdon*

Nevím, jak dneska a jak u tohodle konkrétního zařízení, ale před časem mě stála výměna displeje u značkového mobilu (pořizovací sena cca 2000 Kč ) téměř 1900 Kč. Oprava navíc trvala skoro 2 měsíce.

zavreljak
hodnocení

Ke stanici jsem dostal větroměr a srážkoměr.Musel bych je vyhodit?

zavreljak
hodnocení

Vzali by mi reklamaci v lídlu?

jofa*

Pokud jsi to tam koupil a přesvědčíš je, že to prasklo samo, tak ti to uznají. Co jiného na tuto otázku napsat.

lui*
hodnocení

0x

Koupit někde na inzerát, třeba na Aukru na internetu, nefunkční stejnou stanici ale s dobrým displejem. Otázka je, jestli to půjde rozebrat a přehodit.

jiri73
hodnocení

0x

Dobrý večer, mám pro změnu nefunkční čidlo s teploměrem a větroměrem, pokud situaci nevyřešíte, rád čidlo koupím. pe.pino@seznam.cz

zavreljak
hodnocení

Vrátili mi peníze.Děkuji za příspěvky.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]