Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil s mp3 - vaše doporučení

Od: kubinec® odpovědí: 6 změna:

prosím vás o tip na mob. telefon s mp3 přehrávačem

nejlépe SonyEricsson

cena kolem 3000,- kč

děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

MP3 přehrávač má v sobě 95% nových telefonů, včetně těch levnějších.

Díky velikosti, a jednoduchému ovládání jsem tento koupil manželce:

mobilni-telefony.heureka./...

a MP3 má taky. . .

hodnocení

jde mi hlavně o to aby měl co nejlepší zvuk

doplněno 04.01.11 21:05:

budu používat sluchátka Kossy

ty jsi na to kápnul... co nejlepší zvuk nezískáš přímo mobilem ale kvalitními (dražšími) sluchátky, pokud máš šmejdy za stovku, uslyšíš prd. Mobil je stejný jako MP3-ka a toto zařízení je digitální, takže kvalitu hudby v rozsahu slyšitelném pro lidské ucho vyloženě nezhoršuje.

Mj. záleží jakou máš kompresi MP3 ky, dřív se používalo 128 dnes už spíše přes 320 (asi kb/s).

doplněno 05.01.11 15:35:

:D

hodnocení

0x

Se sluchátky to není legrace. Měl jsem sluchátka KOSS a dceři koupil taky, co mi je platná doživotní záruka, když se něco stane tak je někam nosit nebo posílat aby je vyměnily. Samozřejmě u obou se přerušil kablík u sluchátka. Zároveň s nimi mám sluchátka CREATIVE, nejenom, že byly za třetinovou cenu, ale s dost hrubým zacházením stále drží - mám je já i dcera. Ještě musím dodat, že ty CREATIVE mají psaný mnohem nižší spodní kmitočet. I když by se našli chytrolínové co budou tvrdit, že je to už pod hranicí lidského sluchu, tak mohu s čistým svědomím říci, že je to znát a hodně.

doplněno 05.01.11 16:07:

Jinak Sony Ericcson, řada W je speciálně pro tyto účely (W jako walkman), oni všechny jejich telefony to umí, ale vždy je nějaká řada předurčena k nějakému účelu větším počtem vychytávek.

takže jak sem pravil, není to ani tak o mobilu ale o sluchátkách. Mobil,ti max může zaručit komfortpři ovládání písniček, alb, a pod.

hophoun*
hodnocení

0x

Dobrý den, Já bych vám doporušil Nokii 5230 která opravdu zaručí komfort při přehrávání hudby navíc je u něj běžný vstup na sluchátka což je další velké +

Honza :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]