Nejste přihlášen/a.
prosím vás o tip na mob. telefon s mp3 přehrávačem
nejlépe SonyEricsson
cena kolem 3000,- kč
děkuji
MP3 přehrávač má v sobě 95% nových telefonů, včetně těch levnějších.
Díky velikosti, a jednoduchému ovládání jsem tento koupil manželce:
a MP3 má taky. . .
ty jsi na to kápnul... co nejlepší zvuk nezískáš přímo mobilem ale kvalitními (dražšími) sluchátky, pokud máš šmejdy za stovku, uslyšíš prd. Mobil je stejný jako MP3-ka a toto zařízení je digitální, takže kvalitu hudby v rozsahu slyšitelném pro lidské ucho vyloženě nezhoršuje.
Mj. záleží jakou máš kompresi MP3 ky, dřív se používalo 128 dnes už spíše přes 320 (asi kb/s).
doplněno 05.01.11 15:35::D
Se sluchátky to není legrace. Měl jsem sluchátka KOSS a dceři koupil taky, co mi je platná doživotní záruka, když se něco stane tak je někam nosit nebo posílat aby je vyměnily. Samozřejmě u obou se přerušil kablík u sluchátka. Zároveň s nimi mám sluchátka CREATIVE, nejenom, že byly za třetinovou cenu, ale s dost hrubým zacházením stále drží - mám je já i dcera. Ještě musím dodat, že ty CREATIVE mají psaný mnohem nižší spodní kmitočet. I když by se našli chytrolínové co budou tvrdit, že je to už pod hranicí lidského sluchu, tak mohu s čistým svědomím říci, že je to znát a hodně.
doplněno 05.01.11 16:07:Jinak Sony Ericcson, řada W je speciálně pro tyto účely (W jako walkman), oni všechny jejich telefony to umí, ale vždy je nějaká řada předurčena k nějakému účelu větším počtem vychytávek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.