Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aku smeták

Od: fiik* odpovědí: 4 změna:

eva.cz/...

Dobrý den máte někdo skušenosti stímto produktem? Mám doma jeden ale ten ani nemumí zamest prach a vlasy namate a to je všecko a vůbec nevidrží tak se chci zeptat jestli tento je lepší. Děkuji za odpovedi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Kdysi jsem koupil aku smeták v Lídlu asi za 550,-. Je výborný na drobky, chlupy, prostě na rychlé uklizení viditelného nepořádku. Určitě nemůže uklízet prach, je to smeták a ne vysavač. Jelikož se používá jenom jednou za čas na rychlé uklízení, tak vydrží nabitý pár měsíců.

fiik*
hodnocení

To přávě ten náš vůbec a my máme polovinu koberce polovinu dlažbu a na koberce ten náš vubec neni se dicky když ho na nej položím tak zzastvií a konec. Mám takový ten trojůhelník a dal sem za něj prej 1000 ted teho aji docela lituji. Děkuji za radu ;)

magdon*
hodnocení

0x

Jak tu bylo řečeno, je to smeták, ne vysavač. Vy zametáte koberce smetákem? Rada pro příště: nevěřte reklamám a než za něco vyhodíte peníze, informujte se u někoho, kdo má s příslušným zařízením zkušenosti. Někdy ovšem stačí trochu myslet.

fiik*
hodnocení

Jenom dodám máte normální vysavač že? Máte k němu turbo hubici( proti co neví je to "smeták" poháení vzduchem) a je to v podstatě to stejné akorát ten prachh je nasávám vysavačem a má otoršku vísí vykon. No před stavtesi že koberce zametáme smetákem na schodech

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]