Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NOKIA 5230 plná sim

Od: laubik® odpovědí: 7 změna:

Prosím o radu, mám nový telefon NOKIA 5230 a neustále mi tam bliká nahoře v rohu ikona obálky. Když na ní ťuknu tak se mi objeví nápis paměť sim karty plná. Simku jsme smazali (bylo tam hodně kontaktů) ale stále je to stejné. Díky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

ikona obálky značí plnou paměť SMS

hodnocení

Není tam ani jedna sms, ani odeslaná, prostě žádná.

hodnocení

Dík, bylo to jednoduché... člověk se pořád něco učí...Ještě jednou děkuji.

alf*

tedy nevím, ale v odkazovaném čtu to co jsem psal hned - plné zprávy

doplněno 30.12.10 18:35:

no předpokládal jsem alespoň základní znalost toho co vlastním.

hodnocení

To ano ale o řešení ani slovo.

vlada1
hodnocení

0x

Tento problém se vyskytuje zejména po vložení používané SIM do nového telefonu. Jedná se o SMS uložené na SIM (v novém telefonu nemusí být ve zprávách ani vidět). Jděte do SMS zpráv, zde zvolte VOLBY - ZPRÁVY SIM a až se vám ukážou zprávy na sim kartě, tak je stačí odmazat a obálka přestane blikat. Pokud by to nezabralo, tak vyndat SIM, vložit do původního starého telefonu, vymazat SMS a pak vložit SIM zpět do nového telefonu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]