Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

6x optický ZOOM

Od: crazy girl odpovědí: 2 změna:
Ahojky,prosím poradíte mi nějaký digitální foťák sešestinásobným(možno i o trochu vyšší ale ne moc vysoká cena) zoomem?Cena kolem 7 tisíc.Stačí jen napstat názvy a popřípadě že takový foťák vlastníte tak nějaké zkušenosti a zhruba cenu.Díky moc za odezvu,budu Vám vděčná *pusa**pusa**pusa*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x

Doporučuji vyhledat: 6x optický zoom - něco tam je.

Jinak bych doporučoval oběhnout pár prodejen, optat se, nechat si ukázat a pak nakoupit přes internet...

Já používám, již asi pátým rokem, Olympus C-2100 Ultra Zoom (tehdy stál docela balík:))- ačkoliv má jen něco nad dva MgP, jeho desetinásobný optický zoom (+ 2,7x dig.) dává současným mašinkám ještě stále na frak...

Soudím, že (ve vašem případě) jde o přechod od klasiky k digitálu a tak doporučuji opravdu vše osahat a promyslet. Za sedmičku je to skoro nemyslitelné... Je to však jen můj názor... Zdar dobré volbě :)

crazy girl
Ahojky,máš pravdu s tím že přecházím od klasického na dig. foťák.Dívala jsem se na internetu(teda prohledala co se dalo:)) a našla jsem foťáky se 6x zoomem které stály od 4 200,- (Kodak Easy Share LS743) do 9500,-(Canon Power Shot A700),mně se zalíbil foťák Panasonic DMC-LZ5(6999,-) a už zmiňovaný Kodak.Ale ještě nic nekupuju-nechci to uspěchat a koupit nějaký krám.Jinak díky za radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]