Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám tento televizor Samsung UE 40 C 8000 a satelit od digi tv satelit,nemá vstup pro HDMI.Jaký satelit mě doporučíte aby byl aspoň na dvě televize LED(jedna je 3D) a docílil kvalitního obrazu,protože na digi tv se nedá dívat.A zda už vysílají nějaké stanice v 3D,děkuji.
volně 3D, myslím není šance. Chytíš testy viz technet.idnes.cz/...
SAT na více TV, to záleží, chceš na obou stejný nebo na každé jiný program ve stejný čas? Pokud různé tak potřebuješ ke každé TV STB a samozřejmě kabel a twin LNB. Pak jsou i jiné varianty, na to jsou ovšem jiná fóra.
K čemu potřebuješ HDMI vstup na STB? Potřebuješ výstup.
doplněno 27.12.10 20:07:legální varianty zapojení videotech.cz/...
Já mám Skylink a nemůžu si stěžovat. 3D mě zatím netrápí tak jsem po tom ani nepátral. Smysluplný řešení příjmu na dvě televize jsou dva prijímače. Pokud se nechceš zaobírat nějakým sdílením a nastavováním všeho možnýho v obou satelitech kup si od Skylinku Next a budeš mít dvě karty do dvou přijímačů, na první si aktivuješ programy který chceš a na druhý budou ty samý asi za 90 KáČé měsíčně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.