Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HD-3D příjem

Od: zhzdenek odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,mám tento televizor Samsung UE 40 C 8000 a satelit od digi tv satelit,nemá vstup pro HDMI.Jaký satelit mě doporučíte aby byl aspoň na dvě televize LED(jedna je 3D) a docílil kvalitního obrazu,protože na digi tv se nedá dívat.A zda už vysílají nějaké stanice v 3D,děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

2x

volně 3D, myslím není šance. Chytíš testy viz technet.idnes.cz/...

SAT na více TV, to záleží, chceš na obou stejný nebo na každé jiný program ve stejný čas? Pokud různé tak potřebuješ ke každé TV STB a samozřejmě kabel a twin LNB. Pak jsou i jiné varianty, na to jsou ovšem jiná fóra.

K čemu potřebuješ HDMI vstup na STB? Potřebuješ výstup.

doplněno 27.12.10 20:07:

legální varianty zapojení videotech.cz/...

jirbar*

A pořádného prowidera. S tím DIGI si snad dělá srandu. Ti neumějí ani pořádně SD, HD již vůbec ne a 3D to je již fantasmagorie.

hodnocení

0x

Já mám Skylink a nemůžu si stěžovat. 3D mě zatím netrápí tak jsem po tom ani nepátral. Smysluplný řešení příjmu na dvě televize jsou dva prijímače. Pokud se nechceš zaobírat nějakým sdílením a nastavováním všeho možnýho v obou satelitech kup si od Skylinku Next a budeš mít dvě karty do dvou přijímačů, na první si aktivuješ programy který chceš a na druhý budou ty samý asi za 90 KáČé měsíčně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]