Nejste přihlášen/a.
Ahojky,až do teď jsem měla obyčejný foťák ale když jsem po vyvolání fotek zjistila že víc jak půlka jsou nepoužitelné a taky že jsem utratila spoustu pěněz,rozhodla jsem se koupit si digitální fotoaparát.Fotím jen příležitostně,a tak nechci nějaký nejmodernější typ,ale chci aby fotky měly dobré rozlišení a aby když si je stáhnu do počítače nebyly nekvalitní,rozmazané atd.A tak bych se chtěla zeptat,jaký by byl pro mně vhodný,je jich teď tolik že se v nich vůbec nevyznám.Mám několik podmínek:
-cena kolem 5.500,-
-pokud možno hledáček nebo větší display
-slušná kvalita fotek a paměť
-snadné stahování fotek do počítače
-odolnější tělo
-snadné ovládání
-možnost focení i za horších podmínek
-ne Sony
To je asi zhruba všechno.Co jsem se tak dívala asi nejvíce se mi líbí Olympusy mju(hlavně mju 600 nebo mju mini digital S) ale mám strach že nebudu umět fotit bez hledáčku.Je to těžké?Co říkáte na kvalitu těchto fotoaparátů a jejich vhodnosti pro začátečníka?Moc moc moc děkuji za odpovědi.S pozdravem Renata.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.