Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia C5-00 zablokovani internetu

Od: jerrysek* odpovědí: 3 změna:

zdravim :)

da se na nokii C5-00 zablokovat pripojeni k internetu? ale tak, aby to slo pripadne zrusit? na mobilu, kde je wi-fi klidne smazu cile pripojeni, protoze placeny internet nepotrebuji, ale C5 wi-fi nema, a tak by me zajimalo, jestli se to da zablokovat nejak jinak, aby pak nebylo tezke to vracet zpatky...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Přiznám se,že si tu otázku čtu už podesáté,ale moudrý z ní nejsem.Takže obecně:

Připojení k internetu je možné buď přes wifi (možno zakázat v nastaveních,hledat wifi-NE)

nebo paketovými daty od operátora (platba za určité období,den,týden,měsíc,různá výše FUP neboli limitu stahování,lze vypnout v nastaveních připojení, Cíle,odstranit)

nebo přes wap operátora (lze rovněž zrušit v nastaveních připojení,Cíle,odstranit).

Wifi lze znovu aktivovat (vyhledávat sítě - Ano).

Paketová data lze aktivovat (např.zasláním SMS,přihlášením se k internetu apod.)

Wap lze aktivovat např. když necháte hledat nový přístupový bod nebo vám operátor pošle nastavovací SMS.

Snad jsem nic nevynechal a pokud jste dotazem myslel něco jiného,tak to prosím napište srozumitelněji.

marti*

Pozor na T-MOBILE! Připojení k internetu u tohoto mobilu je nutné zrušit jen přes operátora, jinak vám bude účtovat Vámi neprosurfované kB, protože se mobil sám připojuje! Tím pádem vám zakáže GPRS/EDGE a vy přijdete o možnost přijímat a odesílat MMS. Zakázáním paketových dat a přejmenováním přístupového bodu v telefonu nic nevyřešíte.

jerrysek*
hodnocení

otázka byla od kamarádky. já mám Nokii E52, T-Mobile, internet zablokovaný pomocí smazání přístupových bodů a všechno v pohodě. K netu se nepřipojuje a jako přístupový bod na MMS mám nastaveno "O2 MMS" protože mobil je z obchodu O2... Ale jinak už žádná paketová data v protokolu nemám a zatím to vypadá, že všechno je opravdu jak má být.

Nakonec se navíc u kamarádky přišlo na to, že má telefon nastavený na duální režim a mobil prostě jen uznal za vhodnější připojit se přes 3G. Ale v paketových datech nakonec žádné kb nemá, takže to vypadá, že je to také v pořádku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]