Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přenést číslo z T-mobile na Blesk mobil

Od: lucinkaaa* odpovědí: 5 změna:

Zdravím :) mám kartu t-mobile a koupila jsem si novou sim kartu Blesk mobil..Chtěla bych si to staré číslo z t-mobile přenést na blesk mobil,protože se mi nechce všem říkat to nové číslo...Četla jsem,že kredit který máme na té staré kartě,tak že se spolu s číslem nepřenese...Jenomže já mám na té staré kartě MÍNUS 100 Kč... může se něco stát? :-// děkuju moc za odpovědi.. ;)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

3x

Pokud máte na kartě minusový kredit, tak půjde převést až po vyrovnání na nulu. Jinak převod t-mobile nepovolí.

lucinkaaaa
29.12.12 13:22
hodnocení

Děkuju! :)

daniell*
hodnocení

2x

právě že se nemůže stát vůbec nic a to je ten problém nemůžete ani přenést staré číslo. minimální kredit pro přenost čísla je asi 10 Kč

iz*
hodnocení

0x

Jak se Vám podařilo dosáhnout - 100 Kč kreditu (i T-mobile na 0 blokuje přístup k službám)?

Dokud se nepřehoupnete do plusu, nemůžete číslo přenést.

yyyy
hodnocení

0x
přečtete si podmínky na BleskMobilu. Stojí tam, že Vám mohou změnit tel. číslo bez Vašeho souhlasu!*hej* 2.2. _ BLESKmobil je kromě oprávnění vyplývajících z dalších ustanovení oprávněn zejména:c) (změna čísla) změnit telefonní číslo i bez souhlasu Účastníka. O takové změně bude BLESKmobil Účastníka informovat co nejdříve, a bude-li to technicky možné, BLESKmobil sdělí Účastníkovi změnu nejpozději do 5 kalendářních dnů před jejím provedením. BLESKmobil bude dále informovat volajícího Účastníka prostřednictvím automatických hlásek či jiným způsobem o změnách telefonních čísel v Sítích,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]