Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou mi přehrát některá dvd

Od: llloydbar odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám dotaz, mám microsystém Hyundai MSD 801.

Některá dvd mi nepřehrává,jsou to klasická dvd-video formáty.

Měli by se načíst sami od sebe, aniž by v nastavení bylo cokoliv napsáno ne, nebo mne kdyžtak opravte.

Nevím, co si počít i blbý Playstation 2, mi ty dvd přehraje,které zmiňovábný systém nepřehraje.

Prosím o jakoukoliv radu,předem díky moc, Petr L. *frajer*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cip*
hodnocení

0x

Taky záleži co je na tom DVD jaký formát má to podporu pro MP3, JPG, DivX 3.x, 4.x, 5.x, Xvid

llloydbar
hodnocení

díky za reakci, podívejte se na net na ten systém hyundai msd 801, ten přehrává skoro vše, téměř, asi.

Když ty dvd-čka přehraje ,,blbý playstation 2,tak ten systém to musí přehrát jednoznačně,si myslím,ale nevím,každopádně díky za odpověď! Petr *frajer*

zima*
hodnocení

0x

Zařízení podporuje tyto formáty DivX 5,JPG,MP3,WAV,WMA. Zkuste si podle toho zkontrolovat jestli nemate jiný formát.

rv*
hodnocení

0x

Nic nevydrží věčně, ani přehrávače DVD. Prach, slábnoucí laser a horší ostření vedou k tomu, že mechanika přestane načítat některá média. Časem se to zhoršuje a přístroj uživatel pošle do elektronkového nebe.

1. Vyčistit - práce pro amatéra

2. Seřídit - práce pro nadšence nebo servis

3. Koupit nové - práce pro rentiéra

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]