Nejste přihlášen/a.
já také zaseklý buben..nová pračka dva měsíce..ach jooo
otevřeli se dvířka..prádla tam mám málo a vidím skrz čistící otvot na dvířka,která jsou na druhé straně..snažlila jsem se snimi pohnout díky háku,ale posunuli se tak o 5CM..POTŘEBOVALI BY SE ZAVŘÍT,ALE NEHNOU SE..NEVÍM ZDA JE TO NA OPRAVÁŘE..KDYBY TAM BYL ASPON VĚTŠÍ OTVOR DALO BY SE VÍC DĚLAT,ALE TAK TO NE..
Dnes se podarilo spatne zavrit pracku plnenou z vrchu zn, Wirpool. Bubnem neslo moc hybat.Nasel jsem radu na internetu že to jde jednim hačkem, Soused vyrobil 2 hačky ze svářecího drátu 50 cm délka a zobáček cca 0,5 cm.
Nastavili jsme buben tak aby kontrolni část z umělé hmoty byla nohoře a vyndali ji. Potom jsme 2 dráty uvednli otvírací křidélka do původního stavu a buben otočili. Děkuji za rady. a pomoc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.