Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vypnout myš u notebooku Gigabyte Q1558?

Od: pusinka50* odpovědí: 1 změna:

Na klávesnici nemá žádnou příslušnou klávesu, ani tlačítko Fn. Přes "Ovladače" mohu myš pouze odinstalovat. Toho se bojím, že jí nebudu umět znovu nainstalovat. Software prostě nenabízí možnost vypnutí myši. Můžete mi někdo a hlavně jednoduše polopaticky poradit?

doplněno 01.01.11 22:13:

Myslím JAK VYPNOUT myš na notebooku, tu destičku uprostřed!? Chci ji vypnout, protože jsem si koupila optickou myš (USB) a tu jsem si koupila, protože při psaní na notebooku pokaždý dlaněmi zavadím o tu destičku a tím píšu v textu úplně jinam, než potřebuju a než to zjistím a zorientuju se kam vlastně omylem píšu, jsem vzteklá a píšu všechno 3x tak dlouho

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já mám myš u počítače už pár let, ale zatím jsem neměl důvod myš vypínat.

Když notebook přenáším, tak myš vytáhnu z USB portu, (je vlastně jedno, z jakého typu připojení) a je "vypnutá". Protože používám velmi často klávesové zkratky, moje myš spokojeně lenoší někde na boku NB, používám ji dost málo jen na nějaké to ukázání, malování, grafiku.

Pokud tazatel potřebuje myš vyloženě vypínat, (třeba bezdrátovou kvůli šetření) bylo by dobře upřesnit, z jakého důvodu a dát více informací. Potom naši machři určitě jeho otázku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]