Nejste přihlášen/a.
Dobrý den jsem začatečník co mi můžete říct o tomto objektivu
v odkaze o tomto kitu jestli je to doubrá koupě k fotoaprátu pen
olympusobchod.cz/... pen-a-omd/olympus-portrait-zoom-kit-silver E0411031
doplněno 29.12.12 11:50:olympusobchod.cz/... pen-a-omd/olympus-portrait-zoom-kit-silver E0411031
doplněno 29.12.12 11:52:
Otázka k ničemu,každý má jiné nároky,jak se rozhodneš,když ho 50% vychválí a 50% zatratí? Přitom budou mít všichni pravdu.
Přesně jak píše jdukolem, otázka k ničemu...
Jen vy víte co vám bude vyhovovat a je jen na vás co si pořídíte. Například já bych z toho ani neměl radost, kdybych si něco koupil na základě něčí rady a ne na základě toho, že se mi to líbí, že mi to padne do ruky, že to dělá a umí to co zrovna potřebuju
jen chci vědět jestli za tuto cenu se tento kit hodí jak jsem počítal že objektiv je za 2300kč pouzro 500kč a karta do 200 kč
myslím že tento objektiv za 2300 kč nikde nekoupím chtěl jsem jen rádu mimo jiné o proti seťáku 14-42 se kterým se foti docela dobře ale myslím že na focení scén v přírodě vedne v noci by ten 40-150 byl lepší že má i větší přibližení , třeba měsíc se seťákem nevyfotím vůbec to jsem zkoušel i na ruční ostření nočni scéna ta je v pořádku
podle mého usudku jeto dobrá cena
Testy a recenze jsou to poslední podle čeho vybírám, když mi něco padne do oka, líbí se mi to a je to v mých finančních možnostech tak to prostě koupím i kdyby mě nejuznávanější expert na světě přesvědčoval, že je to šrot
jsem se rozhodl že ho beru díval jsem se na fotky focené tímto objektvem a jsou pěkné i na ohnisko 150 mm
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.