Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

M.Zuiko Digital ED 40-150 mm

Od: martin00000* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den jsem začatečník co mi můžete říct o tomto objektivu

v odkaze o tomto kitu jestli je to doubrá koupě k fotoaprátu pen

olympusobchod.cz/... pen-a-omd/olympus-portrait-zoom-kit-silver E0411031

doplněno 29.12.12 11:50:

olympusobchod.cz/... pen-a-omd/olympus-portrait-zoom-kit-silver E0411031

doplněno 29.12.12 11:52:

3k-foto.cz/...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Nefunguje vám odkaz

doplněno 29.12.12 11:52:

žádná změna, musíte zkopírovat celý odkaz

martin00000*
hodnocení

zkopíroval jsem druhý odkaz ten první něják nefuguje

jdukolem

Otázka k ničemu,každý má jiné nároky,jak se rozhodneš,když ho 50% vychválí a 50% zatratí? Přitom budou mít všichni pravdu.

Přesně jak píše jdukolem, otázka k ničemu...

Jen vy víte co vám bude vyhovovat a je jen na vás co si pořídíte. Například já bych z toho ani neměl radost, kdybych si něco koupil na základě něčí rady a ne na základě toho, že se mi to líbí, že mi to padne do ruky, že to dělá a umí to co zrovna potřebuju :)

artik*
hodnocení

0x

ono hodně záleží co a kde chceš fotit

martin00000*
hodnocení

jen chci vědět jestli za tuto cenu se tento kit hodí jak jsem počítal že objektiv je za 2300kč pouzro 500kč a karta do 200 kč

myslím že tento objektiv za 2300 kč nikde nekoupím chtěl jsem jen rádu mimo jiné o proti seťáku 14-42 se kterým se foti docela dobře ale myslím že na focení scén v přírodě vedne v noci by ten 40-150 byl lepší že má i větší přibližení , třeba měsíc se seťákem nevyfotím vůbec to jsem zkoušel i na ruční ostření nočni scéna ta je v pořádku

podle mého usudku jeto dobrá cena

...podle mého usudku jeto dobrá cena...

Tak o co jde?

jdukolem

Tady je test,jestli to pomůže photozone.de/...

jdukolem

Funkční odkaz asi nedám google.cz/...

asi ten první

hodnocení

0x

Testy a recenze jsou to poslední podle čeho vybírám, když mi něco padne do oka, líbí se mi to a je to v mých finančních možnostech tak to prostě koupím i kdyby mě nejuznávanější expert na světě přesvědčoval, že je to šrot *smich*

martin00000*
hodnocení

jsem se rozhodl že ho beru díval jsem se na fotky focené tímto objektvem a jsou pěkné i na ohnisko 150 mm

Zuiko 14-42 je lepsi nez 40-150...Na tom dlouhem konci je 40-150 „nic moc”..Na fotografani prirody s vyhradami ano, v noci vzhledem k svetelnosti spise ne..
Ale za tech par Kc co stoji to nereste..kupte a fotte, pokud nebude Vasim potrebam stacit..koupite si casem lepsi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]