Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prosíím pomóoc

Od: djef odpovědí: 2 změna:
Sem začátečník a poprvé sem stahoval domácí v.Podle instrukcí jednoho chytréhoprodavače v pc schopu,sem to udělal přes Windous Movie Maker s tím,že mám odliknout co mi nabízí jako nejlepší..!Takže mám teď fakthodnědůležitou nahrávku v pc ve formátu WMV s rozlišením 320×240,takže při převodu do DVD,je to na televizi fak HRŮZAoriginál kazetku sem samozřejmě chytře přehrál.*plac*Jde to ještě nějak viřešit,nebo se prostě musím smířit s tím že je to v pr... a že sem .Díky moc za pomoc...Petr

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Nejvhodnější formát to zrovna není. Moc zázraků od toho už nečekej. Kde nejsou data (datový tok) tam ti už nic nepomůže. Ješte bude hodně záležet na tom, v jakém encodéru je to převáděno na DVD formát. Levné (zdarma) programy ti většinou nenabídnou kvalitu obrazu srovnatelnou s komerčním (drahým) produktem. Včem to teda převádíš?
djef
hodnocení

ConvertXtoDVD,ale je to fakt hrůza!Ani mě nestraš že to už nepůjde... *plac*To bude fakt průser.To je tak,když se člověk montuje do něčeho čemu nerozumí:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]