Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android - vlastní vyzváněcí MP3 melodie

Od: lukas233* odpovědí: 3 změna:

Ahoj .. Chci se zeptat jak se změní vyzvánění abych mohl dát vlastní mp3 ... Když najedu do nastavění tak tam sou jen ty vyzváněcí tóny a vlastní si vybrat nemůžu .. Jak to udělám? Děkuji ..

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

herman*
hodnocení

0x

A nebude třeba lepší si pročíst návod?

Jinak, na tohle existuje pro Androida tněkolik programů, dají se stáhnout z android marketu, já mám například program Tone Picker.

hodnocení

0x

Božínku já už jen čekám kdy padne dotaz jak se mobil zapíná..na netu existuje návod pro trolly s androidem v začátcích..když si počteš dozvíš se najednou tolik věci které by tě ani nenapadly... na tvoje dotazy má google mnohem lepší odpověďi než poradna tady...

hodnocení

0x

u Androidu je to poměrně složité, na SD kartě vytvořte adresáře media/audio/ringtones a tam nahažte MP3, pak z nich půjde vybrat vyzváněcí melodie v menu telefonu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]