už dvakrát jsem si půjčil z půjčovny film od sony ,velikost filmu bez bonusů a menu byla 10,5Gb,jakým způsobem ho dostat na dvd aniž bych musel film zkracovat na začátku nebo na konci,upozornuju že po vypuštění zvukových stop a ponechání pouze české verze 5.1 byla velikost 9,8GB.
Je to tak. Je to jeden z těch lepších programů na rekompresi. Navíc si můžeš nastavit kvalitu jednotlivých ví jak potřebuješ. Např. Hlavní film bude mít větší datový tok než bonusový materiál. A zvukové stopy i titulky se dají taky vypnout.
vojta.razic
přes shrink jsem po kompresi z toho dostal max 4,9Gb a to je moc,jestli existuje nejaký fígl můžete mě ho prozradit.Děkuji
V DVDshrinku si můžeš nastavit jakou má mít výsledné DVD velikost. Žádný fígl v tom nehledej. Ten program je velice jednoduchý na ovládání. Návod je třeba tu: dvd.brainweb.cz/dvdshrink-1.htm
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.