Nejste přihlášen/a.
Nestalo se mi totéž, ale něco podobného. Měl jsem několik let SIMku normálně s kreditem, ovšem pak jsem mobil utopil, SIMka už to nějak nerozdýchala ani v jiném telefonu, tak jsem ji ZNEHODNOTIL a vyhodil a koupil si novou, s jiným číslem (nebyl to paušál, tedy na žádné jméno to nebylo, takže náhradní SIMkou se operátor nijak nechtěl zabývat). Tohle bylo tak 5 let zpátky.
Asi před 2 měsíci mi psal na skypu známý, proč jsem ho 3x po sobě prozvonil. Řekl jsem mu, že je to hloupost, že jsem na mobil ani nesáhl a mám ho u sebe, v seznamu volání taky nebyl. Nakonec jsem zjistil, že má uložené ještě moje staré číslo a to bylo to, co ho prozvánělo.
Zajímalo by mě, jak velká pravděpodobnost je, když moje bývalé a dlouh nepoužívané číslo přiřadí někomu jinému (přepokládám že se to tak běžně praktikuje) a navíc dotyčný prozvoní toho, koho jsem kdysi míval na té SIMce (která byla mnou opravdu nenávratně zničena) prozvánět
jen k tomu co píše dzordz, číslo se skypem ani ničím jiným jsem v tomto případě propojené neměl, skype jsem používal zcela odděleně a známý taky
To je zcela normální. Pokud se ze SIMky stane tzv. mrtvá SIMka, operátor číslo blukuje určitou dobu a pak ho přidělí novému zákazníkovi. Ta doba je u každého operátora jiná, Peagas (dnešní T-mobile) blokoval moje vrácené číslo rok, pak začalo být znova aktivní. Dostal ho nový uživatel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.