Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia E52 - jak zablokovat internet?

Od: jerrysek* odpovědí: 1 změna:

zdravím :)

má tu někdo z vás Nokii E52? zrovna jsem ji našla pod stromečkem a už mám dvě záležitosti, který ne a ne vyřešit...

tak 1) jestli jde nějak zablokovat připojení k internetu...? v protokolu paketových dat jsem našla položku "O2 internet"... zajímavé je, že MT mám od O2 a SIM od T-Mobile...

občas se připojuje, typla bych, že to bude po zmáčknutí nějakého tlačítka, ale netuším. chtěla bych to nějak zablokovat. koukala jsem na Můj T-Mobile na Aktuální útratu a už tam mám načtené nějaké peníze... Přestože jsem zatím poslala jen pár SMS a jen dvě mimo Mojí 5, takže jen dvě placené. Nevím jestli ta částka není jako nějaký poplatek, ale řekla bych, že se to bude týkat toho internetu...

a 2) když MT připojím přes USB jako disk, není tam žádná složka pro hudbu... nebo lépe řečeno žádná, která by se mi zdála jako ta správná :D a když si pošlu mp3 soubor z jiného MT přes BT, tak se s největší pravděpodobností ukládá do integrované paměti telefonu, tudíž na kartě není vidět... někde se musí dát nastavit kam se mají soubory ukládat, ale nemůžu to najít. v manuálu je napsáno něco, co nejde v praxi udělat, protože v telefonu ani takové položky nejsou...

poradí někdo?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

ten O2 internet bude tím, že je od O2 telefon, lze změnit podle Tmob, konkrétně pro bod internet není nutné.

Občas se připojuje buď podle nastavení aplikací (e-mail) nebo po delším stisku nuly.

Nastav si Ovládací panely>připojení>cíle a pro body internet i gprs případně i wifi si nastav použít přístupový bod po potvrzení.

Pokud na to máš tarif tak přístupový bod GPRS si předělej na internet nebo ho zruš.

Jaký máš tarif pro internet?

Zda je možné nastavit složku nevím, ale rozhodně lze soubory překopírovat přes správce souborů.

Která strana manuálu je nejasná?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]