Hra se po stažení nainstaluje sama, stačí ji pak pouze vyhledat v telefonu.
doplněno 25.12.10 03:11:
* vyhledat v menu telefonu
lukas233*
Ale já ji stáhnu v počítači a dám přes USB do mobilu ale v tom mobilu v menu není .. A mám to dávat na paměťovou nebo na paměť samotného mobilu? Děkuji
doplněno 25.12.10 08:24:
nA pamět samotného mobilu to dát přes USB nejde ..
zfu
Zdarec, taky mi to nejde na usb,já hry stahuji přes android market ale na mobilu přes wifi... a je to i rychlejší. Chci se zeptat zda-li máte někdo problém , že se Vám nenačne menu v mobilu sekl se mi a nenačte mi mobil menu je to vážné? dal jsem to do servisu , tak nevím no...
cau musis si stahnout z market program astro. spustis program astro najedes si na hru kam jsi ju dal napr. video slozka kliknde a das Open . a na levo nahore mas instal a muzes hrat snad sem poradil
musis si z marketu stahnout astro nebo se tam daji stahnout i hry
lukas233*
Mě přes ten astro jdou instalovat hry jen verze apk ... Jiný nejdou stáhnul sem z uloz.to Asphalt 5 verze apk a jede to v pohodě ale ten Gangstar nemůžu najít .. A v marketu není .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.