Nejste přihlášen/a.
dobrý den, před páry dny jsem něco venku fotila, pak jsem fotky natáhla do pc, ale když sem foťák vypojovala neudělala sem takový to bezpečnostní vypojení... (jindy to dělám) a potom, když jsem chtěla zase něco vyfotit, už nešel zapnout. Napsalo to asi na vteřinu battery empt a po pár dnech to stále nejde zapnout. Vždy to napíše battery empty. Ale baterkama to není, to by šlo alespoň najet do fotek, protože do jde i bez toho, aby byl zaplý. A nejde ani připojit k pc. Nevíte co bych ještě mohla skusit?
Při odpojení od počítače bez použití "bezpečně odebrat zařízení" může dojít k poškození dat na kartě.Doporučil bych vytáhnout kartu a zapnout foťák bez karty (je možné,že máte vnitřní paměť např.16 MB,na pár fotek a podaří se vám přístroj takhle zapnout). Kartu zkuste naformátovat pomocí počítače (buď ve čtečce karet připojené kabelem nebo rovnou ve foťáku,pokud vás to pustí do téhle nabídky). Můžete zkusit použít jinou kartu. Battery empty znamená vybitá baterie,tak ji můžete zkusit dobít.
máme kartu na 128 MB. Už sem jí skusila vytáhnout a foťák zapnout, ale akorád se vysunul hledáček a pak se pořádně ani nezavřel... a teď zase to samé. A jak to mám naformátovat když se nechce kabelem připojit k pc? nejsem moc na techniku... Myslím že sme měli ještě jednu kartu na míň fotek, ale netuším kam sme jí dali
jestli se objektiv vysunul a napul zasunul, pak je to bateriemi. zkuste je nabit, pak by to melo fungovat. kdyz se baterie vybiji, pak nefunguje prave ani prohlizeni fotek, protoze aby fotoaparat mohl nafocene snimky zobrazit, potrebuje cerpat energii z baterii pro sviceni displeje atd. proste bez baterek neudela fotoaparat nic. a "zapnuty fotoaparat" neznamena, ze musi byt vysunuty objektiv. abyste mohla fotografie prohlizet, musite fotak take zapnout, ale jelikoz mate prepnuto do prohlizeni, neni treba aby se vysunovat objektiv. fotaky jsou dnes chytre
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.