Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze doladit kanál na tv?

Od: knopka* odpovědí: 7 změna:

Ahojky,teprv dnes jsem zjistila že v nabídce digi tv jsou nové kanály:markíza atd.Už jsem si všechny naladila a zbytek vymazala ale ted nevím jestli jsem tam měla barrandov,pokud ano a vymazala jsem ho lze to doladit a najít aniž bych to musela znova všechno vyhledávat?Prostě jestli jde najít jeden kanál a zařadit ho do mých vybraných.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kato*
hodnocení

0x

Ano, jde to -musí to jít.Ale u každé TV je jinak menu a proto musíš napsat i přesný typ a značku TV ,aby bylo možno přesně odpovědět jak.Ostatně vše musí být v návodu pod -ruční ladění.

jirbar*

To jsou rady, to jsou rady. Píše Digi Tv. Co to má společného s TV. Snad satelit, byť to může být i na kabelu, ale to nevím.

A Barandov. Že by ho už DigiTv mělo v nabídce?

doplněno 19.12.10 20:36:

Ano má

cz.digi.tv/...

kato*

snad satelitní přijímač a ne satelit,ale i tak je třeba znát TYP...

jirbar*

Kuš to je slovíčkaření. Ano typ je potřeba. Předpokládám, že již analog nemá a má digitální "SATELITNÍ PŘIJÍMaČ" a pak je ten typ vůči naladění opravdu a naprosto ŠUMA FUK.

doplněno 19.12.10 20:47:

Snad bych zapomněl, že prowider DigiTv má svoji kartu spárovanou s přijímačem takže poskytují nejspíš jen jeden typ v provedení singl nebo twin.

Prostě takový šmejd, zcela ekvivalentní kvalitě jejich vysílání (nemyslím kvalitu programu).

hodnocení

0x

Mám Digi tv Již 3roky. Má 158 kanálů, u nás je použitelných 62 v různých jazycích. Dejte si na ovladači LIST a tam musíte najít Barrandov, Cool a další. Vyberte požadovaný kanál a uložte si ho, kde potřebujete. Jsou i další nové programy, např. Paprika, Z1, Joj, STV. Barrandov je v nabídce pod názvem RTV - SEVERIN. Oplatí se občas zkontrolovat co přidali, často to mění.

doplněno 19.12.10 21:43:

Pokud vám občas ,, rozhází,, programy, i to lze nastavit, aby jste si je nemusela opět řadit v nabídce.

jirbar*

Co takhle přeladit tyto kmitočty a nadále se dívat na tu hrůzu co si říká DigiTV

parabola.cz/...

doplněno 19.12.10 23:23:

12 643 Vertikálně

knopka*
hodnocení

Mockrát vám děkuju :),popravdě jsem totiž zapomněla že jsem sem dávala tento dotaz *andel**zed*...No každopadně jsem to našla aniž bych zadávala znova vyhledat automaticky.Prostě už tam byl akorát jsem ten program nedala do oblíbených :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]