Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Český návod na casio CTK-1150

Od: kubenaz* odpovědí: 7 změna:

Hladám český návod pro Casio CTK-1150... Poraďte prosím

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A co třeba zde?

http://diplodocs.cz/

cyril*

Rada sice hezká, ale tam nic takového není, nebo jste to tam snad našel?

cyril*
hodnocení

0x

Rada zní takto - kontaktujte prodejce a snad by se našel některý, co by návod na tuto jednoduchou dětskou hračku prodal za přiměřený peníz. Nebo si stáhnout manuál v jiné řeči a nechat přeložit - to by ale mohlo být cenově dražší než celá hračka.

hodnocení

0x

Naše dítka mají CTK 720. Nevím, nakolik jsou tyto klávesy podobné či rozdílné, ale pokud byste měl zájem o český návod na CTK 720, mohl bych ho nascanovat.

kubenaz*
hodnocení

Podobný model je CTK-1100 ale ten jsem taky nikde nenašel! Prodejce mi ho slíbil ale nevím nevím! Zarazilo mě to že to bylo bez Českého návodu v kamenném obchodě! Tak uvidím ještě zítra dostanou zboží. Ale děkuji za nabídku

Tak pokud to bylo v kamenném obchodě a prodal to bez českého návodu, tak bych tam zaběhl a použil zaklínadlo ,,ČOI ´´ Myslím, že by ten návod rychle našel! Já to kupoval v Muzikmánii v Brně, návod mi dal prodejce přímo do ruky, v krabici nebyl!

kubenaz*
hodnocení

Už ten návod mám! Včera k večeru se mi ozval prodejce a dnes dopoledne jsem si pro ten návod zajel! Tak Vám všem přeji Veselé Vánoce a šťastný Nový rok 2011

A Děkuji všem za pomoc :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]