Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uložení programů do tv ze sat. přijímače

Od: arasiddd odpovědí: 8 změna:

Chtěl bych se zeptat na ukládání programů do tv. Koupil sem Samsung UE32C6000. Nemám zapojenou anténu, ale sleduji programy ze satelitního přijímače a nevím jak mám kanály uložit do tv.Zkoušel sem to podle návodu snad 100x, ale nedaří se mi to.
Děkuji za radu

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

3x

Programy si ukládáte v satelitním přijímači. TV slouží vpodstatě jako monitor.

Tak tak, na televizi skoro nezáleží. Může skoro být jakákoliv.

ladinpraha*
hodnocení

3x

Kanály se ukládají v přístroji, jehož tuner je přijímá (satelit, STB, video). Do TV jde jenom jeden program z tohoto přístroje, takže v TV není co ukládat.

arasiddd
hodnocení

Děkuji za odpovědi, já jen chtěl vyzkoušet všechny základní funkce, které se týkají naladěných programů(kanálů) v návodu tv tj. např. funkce quide, info a posléze úpravy kanálů.Tyto funkce mi zatím nefungují a chtěl bych vědět jestli je někdy vyzkouším. Děkuji za radu

jirbar*

Asi bude nejlíp si několikrát přečíst řádně návod. Nutná podmínka je být u toho střízlivý. Polovina funkcí na televizoru nemůže fungovat, pokud je zdrojem signálu satelitní přijímač.

Takže ta rada o anténě je užitečná a pak se mohou zkoušet funkce televizoru.

arasiddd
hodnocení

S tím střízlivěním to bude asi problém, ale dík za odpovědi. Šťastné a veselé

stirecek*

Jestli má televizor satelitní tuner, tak není problém. Tak příště koupit tv ze satelitním tunerem.

mkat*
hodnocení

0x

Zapoj televizor na antenu a mozes skusat.Bez anteny asi nie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]