Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat na ukládání programů do tv. Koupil sem Samsung UE32C6000. Nemám zapojenou anténu, ale sleduji programy ze satelitního přijímače a nevím jak mám kanály uložit do tv.Zkoušel sem to podle návodu snad 100x, ale nedaří se mi to.
Děkuji za radu
Děkuji za odpovědi, já jen chtěl vyzkoušet všechny základní funkce, které se týkají naladěných programů(kanálů) v návodu tv tj. např. funkce quide, info a posléze úpravy kanálů.Tyto funkce mi zatím nefungují a chtěl bych vědět jestli je někdy vyzkouším. Děkuji za radu
Asi bude nejlíp si několikrát přečíst řádně návod. Nutná podmínka je být u toho střízlivý. Polovina funkcí na televizoru nemůže fungovat, pokud je zdrojem signálu satelitní přijímač.
Takže ta rada o anténě je užitečná a pak se mohou zkoušet funkce televizoru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.