Nejste přihlášen/a.
Můj domovní telefon po rekonstrukci bytu nefunguje. Půjčil jsem si jiný a jelikož měl jinou svorkovnici, než ten původní zapojoval jsem ho metodou zkusmo. Různě jsem kombinoval 5 drátků, které zde byly. Jednou mi to zvonilo, pak zase nezvonilo ale dalo se mluvit, pak zase se nedalo mluvit ale bylo slyšet atd. Zajímá mě jestli je problém ve vedení v telefonu nebo v zapojení. Mám si koupit nový telefon? Bude mi fungovat?
Pokud se to týká telefonu domovního pro více bytů s domovním vrátným,tak se to jen výměnou mluvítka nevyřeší.Je nutné mít servizní návod se schematem.Měl by být uložen u správce domu(družstva).
JABRAKA
tady byste spíše měl zavolat na správce domu, ať Vám to nechá spravit odborným technikem, metoda hokus pokusů není dobrá. Telefony jsou v zásadě na společném vedení domu, a spíše bych k zapojení přistupoval jako ke společné záležitosti, proto oprava přes fond oprav a správce. Vás by to nemuselo v zásadě stát nic.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.