Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reproduktory k notebooku

Od: ruushiinka odpovědí: 15 změna:

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Chtěla bych si koupit nějaké repro bedny k notebooku, tak do 500 Kč, ale nevím, podle čeho vybírat, aby ten zvuk byl za tu cenu trochu kvalitní a repro nějakou dobu vydržely.

Děkuji za rady a tipy.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

S těmi repráčky se žádný zázrak nedá dělat, i vzhledem k ceně. Podívat se na parametry, frekvenční rozsah, výkon, šum, raději větší rozměr. Třeba vyzkoušet, co tak trošku peněz přidat, když je žádána kvalita?

ruushiinka
hodnocení

Jsem samoživitelka a těch peněz moc není - bohužel. Obzvláště před Vánocemi, takže mi zatím klidně postačí nějaké do 500 Kč.

jofa*

Cena 500 kč za reproduktory, aby hrály trochu obstojně je skutečně na hraně. Doporučoval bych, aby jste si je vybrala v nějaké lepší elektře, kde se v této cenové relaci určitě něco k notebooku najde. Nechte si je předvést (zvuk z MP3, solidní prodejce Vám to předvede) a sama posoudíte, jestli Vám jejich zvuk vyhovuje. Nečekejte zázraky, ale lepší než z noťasu to určitě bude. Jofa.

ruushiinka
hodnocení

Již jsem našla ;) interlink.tsbohemia.cz/...

myslím, že ty mi budou stačit.

buss

Chápu, že je to i o solventnosti ... ale zase uvažovat, když to bude koupeno z intu, tak naskakuje poštovné, ni?
Takže někde v obchodě se o to dá přidat. Ale ne hyper, super Kaufl a pod.! Speciál obchod, no a zkusit požádat o slevu ...
Na 900 W zapomenout! Poslechout, zda se to bude líbit, nechrchlá ...
Otázka, jak se stavíte k hudbě... jen tak, či požadavek kvality. I třeba využití k TV.

pravdomluvny*

Jediné, co z tohoto dostaneš bude zase jen "bakelitový" zvuk. Vybral bych dřevěné dvoupásmové soustavy bez subwooferu. Pokud dáš tak 800 Kč, bude to kvalitativně trochu výš. V některých případech o dost.

ruushiinka
hodnocení

Něco jako je tohle pcnetgroup.cz/... či tohle shop.softcom.cz/...

Nepotřebuji extra kvalitní zvuk, chci jen lepší zvuk, než ten, který vydává můj notebook. Nejsem náročná.

ar*

V práci jsem používal tyto exasoft.cz/... a naprostá spokojenost. Doma jsem měl Genius 5.1 Home Theatre a prodal jsem je, protože šíleně vrčel zdroj. Pak jsem koupil od Logitechu X 540 a taky pohoda. Halvně ovládání na stole a nemusím někam ovladačem pod stůl.

pravdomluvny*

Asi bychom se nakonec pohádali o tom, co je kvalitní zvuk :) Já jsem prostě pro dřevěné bedýnky a pokud možno s co největším objemem. To se prostě nejakými bakelitovými plackami nedá ojebat. Tedy určitě ne v téhle cenové relaci. A co se týká ovládání, tak to na kabelu bývá častým zdrojem poruch. Nijak Tě are nenapadám, jen píšu svoje zkušenosti. Ono to s tím zvukem je nakonec subjektivní záležitost a ucho si po pár minutách zvykne i na nakřáplý kaze%ták :)

doplněno 20.12.10 19:51:

Jo a plně souhlasím s tím vrčícím zdrojem, (50 Hz ze sítě v signálu) na to je třeba si dát pozor .

ar*

Pravdomluvny, mylsím, že né já taky raději na poslech hudby větší repro, ale pokud si pustím internetové radio jen pro "podkreslení" (nemám rád ticho, teda krom přírody) při práci a nebo na nějakou hru ,tak to nemusí být v hifi kvalitě. Ono i v těch levných cenových relací, jak má v plánu tazatelka , tak je dost velký rozdíl co z té bedničky vůbec vyleze

pravdomluvny*

Já tazatelku plně chápu. Navíc i drahé repráky nemusí být nutně kvalitní. Takže ať si raději koupí takové, co se jí budou líbit, třeba jim pak odpustí i ten horší zvuk...

pravdomluvny*

Měl jsem na mysli něco jako tohle:

Reproduktory k notebooku

hodnocení

0x

Já jsem koupil bedýnky: 1x basovka a 2x bedínky za 370Kč v exasoftu. Hrají skvěle. Zvuk je lepší než když máte bedínky bez basovky za stejné peníze.

Je to ten obrázek uprostřed obrazovky: google.cz/...

Omlouvám se za dlouhý odkaz. Je to z google obrázky a takhle to vypsalo.

doplněno 21.12.10 15:40:

Není to úplně uprostřed.

buss
hodnocení

0x

Není nad betonové bedny ...

rob*
hodnocení

0x

tady jsou za pětibábu ve dřevě, ale chtělo by to slyšet ...

shop.softcom.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]