Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Chtěla bych si koupit nějaké repro bedny k notebooku, tak do 500 Kč, ale nevím, podle čeho vybírat, aby ten zvuk byl za tu cenu trochu kvalitní a repro nějakou dobu vydržely.
Děkuji za rady a tipy.
S těmi repráčky se žádný zázrak nedá dělat, i vzhledem k ceně. Podívat se na parametry, frekvenční rozsah, výkon, šum, raději větší rozměr. Třeba vyzkoušet, co tak trošku peněz přidat, když je žádána kvalita?
Jsem samoživitelka a těch peněz moc není - bohužel. Obzvláště před Vánocemi, takže mi zatím klidně postačí nějaké do 500 Kč.
Cena 500 kč za reproduktory, aby hrály trochu obstojně je skutečně na hraně. Doporučoval bych, aby jste si je vybrala v nějaké lepší elektře, kde se v této cenové relaci určitě něco k notebooku najde. Nechte si je předvést (zvuk z MP3, solidní prodejce Vám to předvede) a sama posoudíte, jestli Vám jejich zvuk vyhovuje. Nečekejte zázraky, ale lepší než z noťasu to určitě bude. Jofa.
Chápu, že je to i o solventnosti ... ale zase uvažovat, když to bude koupeno z intu, tak naskakuje poštovné, ni?
Takže někde v obchodě se o to dá přidat. Ale ne hyper, super Kaufl a pod.! Speciál obchod, no a zkusit požádat o slevu ...
Na 900 W zapomenout! Poslechout, zda se to bude líbit, nechrchlá ...
Otázka, jak se stavíte k hudbě... jen tak, či požadavek kvality. I třeba využití k TV.
Jediné, co z tohoto dostaneš bude zase jen "bakelitový" zvuk. Vybral bych dřevěné dvoupásmové soustavy bez subwooferu. Pokud dáš tak 800 Kč, bude to kvalitativně trochu výš. V některých případech o dost.
Něco jako je tohle pcnetgroup.cz/... či tohle shop.softcom.cz/...
Nepotřebuji extra kvalitní zvuk, chci jen lepší zvuk, než ten, který vydává můj notebook. Nejsem náročná.
V práci jsem používal tyto exasoft.cz/... a naprostá spokojenost. Doma jsem měl Genius 5.1 Home Theatre a prodal jsem je, protože šíleně vrčel zdroj. Pak jsem koupil od Logitechu X 540 a taky pohoda. Halvně ovládání na stole a nemusím někam ovladačem pod stůl.
Asi bychom se nakonec pohádali o tom, co je kvalitní zvuk Já jsem prostě pro dřevěné bedýnky a pokud možno s co největším objemem. To se prostě nejakými bakelitovými plackami nedá ojebat. Tedy určitě ne v téhle cenové relaci. A co se týká ovládání, tak to na kabelu bývá častým zdrojem poruch. Nijak Tě are nenapadám, jen píšu svoje zkušenosti. Ono to s tím zvukem je nakonec subjektivní záležitost a ucho si po pár minutách zvykne i na nakřáplý kaze%ták
Jo a plně souhlasím s tím vrčícím zdrojem, (50 Hz ze sítě v signálu) na to je třeba si dát pozor .
Pravdomluvny, mylsím, že né já taky raději na poslech hudby větší repro, ale pokud si pustím internetové radio jen pro "podkreslení" (nemám rád ticho, teda krom přírody) při práci a nebo na nějakou hru ,tak to nemusí být v hifi kvalitě. Ono i v těch levných cenových relací, jak má v plánu tazatelka , tak je dost velký rozdíl co z té bedničky vůbec vyleze
Já jsem koupil bedýnky: 1x basovka a 2x bedínky za 370Kč v exasoftu. Hrají skvěle. Zvuk je lepší než když máte bedínky bez basovky za stejné peníze.
Je to ten obrázek uprostřed obrazovky: google.cz/...
Omlouvám se za dlouhý odkaz. Je to z google obrázky a takhle to vypsalo.
doplněno 21.12.10 15:40:Není to úplně uprostřed.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.