Ahoj všem, zpozoroval jsem u kamaráda kterému jsem pomáhal s instalací DVB-T Strong 5150 blikání obrazu při nastavení Scart výstupu na režim RGB. Při nastavení režimu CVBS se pulsování neprojevuje, ale obraz je znatelně horší, na multi i na nastavený PAL to dělá pořád.Připojeno je na TV Thomson, číslo nevím, ale je 1 měsíc koupená nová. Zapojil jsem svůj set-top box a ten to nedělá.Kámoš Stronga v krámu vyreklamoval a přinesl nový, ale problém zůstává, neví někdo čím by to mohlo být způsobeno? Pulsování připomíná trochu asi tak rozdíl mezi 100 Hz TV a klasickou když je dáte k sobě ale je to víc znatelné...osobně bych ten krám vyhodil, ale zajímá mně možná příčina..Díky za Vaše zkušenosti..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.