Nejste přihlášen/a.
Mám problém ja zapojit STB-2 scarty s videem-2 scarty,DVD přehrávač-1 scart,TV-1 scart-aby šlo nahrávat z videa,a aby nemusely být ostatní přístroje ve Stand-By-pomohl by slučovač a když,tak jaký?Děkuji za radu
Zahodit a koupit novou sestavu. To video to asi bude videorekordér, to snad již nikdo nepoužívá. Nemáte ještě černobílou televizi? No a nikde nečtu kabel HDMI takže satelit jenom SD provedení. Na něj nechytnete HD programy a proslýchá se, že Skylink přejde na MPEG 4 i pro programy SD takže potom na ten Váš satelit nechytnete skoro nic.
Řekl bych, že se jedná o set - top - box a ne o satelit. Ovšem jako již tady na poradně mnohokrát, i když se to propojí, tak nastane problém při prvním nahrávání... Jé jak mám nahrávat Primu a koukat se na Novu. Na tohle existuje jediný smyluplný řešení, vše vyházet, video jako první, to mělo být vyhozeno již několik let, a koupit dvoutunerový STB s nahráváním na pevný disk, at již vestavěný nebo připojený přes USB.
Proč máte podmínku aby ostatní přístroje nemusely být ve stand-by? To vytahujete všechno ze zásuvky? Já bych navrhoval řešení:
DVD - STB - VIDEO -TV.
doplněno 18.12.10 15:02: Vy jste dobrý, tazatel chtěl poradit jak to zapojit a ne vyhodit
Víte houbec jak to má propojené. Ale když už, tak by jste měl vědět že spousta přístrojů pokud mají mít průchozí signál, tak musí být alespoň ve Standby režimu.
Když si chce něco zbytečného koupit, tak ať si koupí Scartový rozbočovač (za velké peníze) a to buď s ručním přepínáním, nebo s dálkovým ovládáním. Ty rozbočovače co nemají přepínač jsou k ničemu, protože v něm může být zastrčen jen jeden Scart jinak to většinou nejde.
Čtete laskavě co jsem napsal, proto jsem se taky ptal proč trvá na stby, protože pak by to bylo neřešitelné...
Opravuji - proč trvá na tom aby nebyly stby
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.