Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil Samsung GT-S5230, jak uchovat smsky?

Od: janiberry* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, mam uz rok mobil Samsung GT-S5230, spousta veci je tu komplikovana na pochopeni, nektere jsem uz vylustila (napriklad jak zadavat cisla behem hovoru, kdyz se dovolate na automat), ale ted nemuzu prijit na to, jak si ulozit prichozi smsky, kdyz si je chci schovat. Nemam problem se napojit na svuj laptop pomoci Bluetooth, muzu si tam najit slozky Images, Video, Sounds a Other files ... Ale v mobilu nemuzu ulozit prichozi smsky jinam nez maximalne do "My Folders", coz je stale v oblasti messages, ale dal to nemuzu nikam pretahnout. Takze jsem bezradna. Vi nekdo, jak na to?

Diky, Jani.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

xpj*
hodnocení

3x

Nešel by použít ten software k telefonu? Samsung New PC Studio - www.samsung.com/c/...

Ten telefon je opravdu trochu hůře ovladatelný. S tím, jak se dostat na klávesnici během hovoru jsem bojoval asi rok a stále si nejsem jistý :)

janiberry*
hodnocení

Jo, tak podle toho, co jsem nakonec nastudovala a párkrát odzkoušela, tak klávesnice během hovoru se aktivuje tak, že se dlouze stiskne tlačítko zámku pro display (to na pravé straně mobilu), tím se aktivují in-call funkce a pak se dole na displeji klikne na "keyboard". Je to fakt trochu zbytečně komplikované, ale tož funguje to :)

Jani

hodnocení

2x

Osobně ho neznám, ale USB rozhraní má a připojit k počítači jde, a s příslušným softwarem (jak uvedeno výše) musí jít. Nemáte k němu instalační CD přímo v balení?

Jinak se můžete podívat třeba na Mobilmanii, ( mobilmania.cz/...) leccos tam najdete, třeba i na fóru.

janiberry*
hodnocení

Děkuji oběma, dostala jsem stejnou odpověď už i od výrobce, takže půjdu na to.

Přeji krásný den!

Jani

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]