Nejste přihlášen/a.
dobry den mam problem zda by mi nekdo zjistil bezpecnostni kod k nokii 6300 (35805018605213) kdyztak mi to poslete na petan.hej@seznam.cz moc dekuju
Dobrý večer, chybí Vám tam jedno číslo v čísle IMEI (dal jste sem 14místné číslo, IMEI je však 15místné číslo).
doplněno 17.12.10 19:33:Jinak zde můžete zjistit bezpečnostní kód → lur.nu/...
358051018605213 a kdyz sem to chtel odblokovat pres ten odkaz tak mi prislo cislo to jsem natukal jako bezpecnostni kod tak mi to napise spatny kod tak ja nevim.
To je napsaný někde na štítku pod baterkou, a nebo je to zjištěno přes kód *#06# (třeba i bez SIMky)?
Zkuste stránku www.unlockitfree.com .Musíte si to udělat sám,protože budete muset zřejmě k počítači připojit inkriminovaný telefon.I když je vše popsáno názorně i s obrázky,bez základní znalosti angličtiny se neobejdete.
Jj, srry, nevšiml jsem si, že už to IMEIko má správných 15 míst. Na tohle je několik kalkulaček, pohledej v archivu poradny, některé kódy se hlásí jako chybné, ale přesto fungují, efekt některých kódů se projeví až po několika minutách či hodinách zapnutého nebo vypnutého mobilu, některé kalkulačky fungují jen pro některé mobily. Chce to trošku experimentovat, asi už nemáš, co zkazit.
Nebo zkusit jinou kalkulačku, nebo po chybové hlášce chvíli počkat se zapnutým či vypnutám telefonem. Zadávat vícekrát za sebou ten samý kód asi není to pravé ořechové, někdy se tím restartuje timeout, potřebný k zafungování kódu.
...anebo skočit do nějakého servísku, kde stávající kód za kilínko přečtou...
V servísku ho kabelem připojej na comp a správným programem stávající kód přečtou. Je i horší možnost - že přečtený kód nebude fungovat a pak mobila resetnou nebo přehrají soft - to už bude možná dražší...
Souhlasím, ale programy na přehrání softu většinou (volitelně) na závěr udělají factory reset, čímž nastaví bezpečnostní kód na původní hodnotu, tedy u Nokie většinou 12345...
K tomu se nedokážu úplně přesně vyjádřit,i když jsem soft přehrával už několikrát a mám jiný,než origo Nokia.Nikdy jsem kod neměnil,takže nemůžu posoudit,zda zůstal původní nebo se nastavil znovu na factory format.
Zkus si počíst: forum.mynokia.cz/...
Díky, ale nebudu se tím prokousávat. Programy, které jsem používal v CellNetu (servis) fungovaly tak, jak jsem krátce popsal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.