Nejste přihlášen/a.
Mam zastrihovac vlasu philips.Zajimala by me jak o nej mam spravne pecovat aby dlouho vydrzel.Tzn. kdyz koupit nahradni strihaci jednotku atd..A jestli se nemuze strojek pokazit kdyz s nim striham a vlasy z nej vytrepu, tzn kdyz zatrepu ze strojkem misto toho abych ty vlasy vyklepal jen z nastavce.
Já mám taky zastřihovač, stejné značky. Během stříhání vlasy odebírám - ty delší, drobné vyklepnu - jemně. Tak jednou za 5 stříhání si vzpomenu, strojek rozeberu (tu přední část) a štětečkem vyčistím, přitom ho promažu, ke strojku jsem měla malinkou lahvičku s olejem, dávám jenom kapičku. Vše bez problémů.
Mám taky Philips, mám dojem, že hq440, nedostal jsem k němu žádný olejíček, jen štěteček, který ale stejně nepoužívám. Mám ho už snad 4roky a kromě vyfoukání zbytků vlasů a opláchnutí nástavce ho nijak neudržuji a i přesto je pořád ostrý. Používám ho i na zastřižení vousů a funguje doposud bezvadně. Až se rozbije, tak ho jednoduše vyhodím a pořídím si nový. Vždyť nestojí zas až tolik
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.