Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tv do 7 tis pro rodiče

Od: opisk* odpovědí: 7 změna:
Dobry den,
zhanam TV pre rodicov do 7 tisic, nemusi to byt presipickovane technologiou ani nemusi byt obrovsky (teraz maju nieco cez 50cm) hlavne aby dlho vydrzal...
diiky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

no CRT, snad jen v bazaru a aby si nepohoršili ve velikosti když jim pořídíš placatku tak alespoň 80 cm

do ceny zapadne třeba mall.cz/...

nebo koukni mall.cz/...

ovšem za tu cenu opravdu nečekej zázraky

opisk*
hodnocení

necakam, jasne ze nie... doteraz fungovali na 50ke starej so zabitymi farbami, uz to rozne preskakuje takze cokolvek bude pre nich luxus... :D

sencor mi nepride ako nejaka dobra znacka, nasiel som toto:

electroworld.cz/...

co hovorite?

alf*

když jim bude stačit (hodnotím jen velikost, tak rozhodně lepší než ten sencor, ten jen vyšel nejlevněji s ohledem na velikost a požadovanou cenu.

Jen u Ewordu pozor, ta cena platí na netu, v krámě jen pokud se objedná přes net a asi za dvě hodiny je možno odebrat (pokud je skladem)

jirbar*

Věřte nebo nevěřte Sencor uhlopříčka 60 cm po půl roce jde na opravu. Utrhl se celý LCD panel. "Sklo" je až k samé kraji, kolem není žádný rámeček, respektive "rámeček" je jen barevné ohraničení na "skle". No tento celý panel je přilepen k zadnímu krytu oboustrannou izolepou.

alf*

oboustrannou izolepou jsou dnes lepeny například tramvaje nebo letadla.

ivo®

docela by mě zajímalo jaké zázraky se dají očekávat od tzv. značkových strojů, nemyslím o programové nabídce...

tomason*
hodnocení

0x

Dobrý den,

my jsme už předloni kupovali CRT flat Samsung a šlape uplně v pohodě tchýni je 55 let a naprosto jí stačí doporučuji za ty peníze.

patro.cz/...

doplněno 17.12.10 10:20:

Koukám,že jsem dal špatný odkaz Samsungy už asi nikde nejsou:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]