Nejste přihlášen/a.
nevíte prosím vás jestli jde samsung s5230 nějak předělat aby v něm šli používat 2 simkarty současně?
no právě já myslela co jsem videla před pár lety u kamarádky na starý nokii že ještě měla nějak přidělaný že jí tam šli dvě. A taky to byl telefon na jednu simkartu tak jsem právě myslela jestli by to taky nešlo nějak tak
" Nějak tak " to samozřejmě jde u každého mobilu, stačí si pořídit adaptér na 2 SIM. Musí se, ale vyřešit kam jej schovat, ten adaptér se obvykle dodával s větším krytem na baterku k patřičnému modelu telefonu. S tímhle adaptérem se nikdy nedali přijímat hovory na obě SIMky jako je to u mobilu podporující 2 SIM obvyklé. Na mobilu se dala zvolit jen jedna ze dvou (nebo i více) SIM, která pak byla aktivní. Je to to samé jako by jste v tom mobilu ty SIM mezi sebou přehazovala - adaptér jen ušetřil práci s rozebíráním a přehazováním SIM karet. Ani nevím zda-li se to ještě vyrábí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.