Nejste přihlášen/a.
zdravím.prosím zajíma mě co doporučujete na čištění obrazovky u plazmy ,?Zda je to jedno nebo si na to cřebá davat pozor ,
Jakýkoliv prostředek na okna a jemný hadr co nepouští chlupy, nejlépe mikrovláknová utěrka. Necákat na obrazovku, ale navlhčit hadr a vyčistit. Leta používám tento způsob na plazmy, LCD - matný, lesklý povrch a nevyskytl se nejmenší problém. Kdo kupuje a používá speciální ubrousky na monitory tak vyhazuje peníze oknem
Pokud chcete více investovat, jdou koupit i speciální čistící prostředky přímo na plazmu, jako je třeba gel, nebo prostředky v rozprašovači.
V čem jsou ty speciélní prostředky lepší než okena nebo iron? Vůbec v ničem, je to jen tahání peněz z lidí
ja mam cistic na plazmu cena yla nejakyh 300 kc a je lepsi nez iron apd nedela čmouhy a mam ho pres 2 roky a jeste tam mam tri čtvte nadobky
Já teda čmouhy nikdy nikde nemám. Mám malou lahvičku s rozprašovačem a k tomu mikrovláknovou utěrku a čistím s tím všechny displaye, obrazovky a monitory a optiku co doma mám, nikomu to nevnucuju, kdo je přesvědčen, že "speciální" připravek má lepší výsledky tak ať si to pucuje tím. Lidi jsou prostě ovce a skočí na všechno...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.