Nejste přihlášen/a.
zdravím nemá někdo zkušenosti s výrobkem sep top box evolme mercury sháním nějaký dtv přijímač a našel jsem toto má dva tunery dva krát scart kabel a usb stojí kolem 1050kč takže si myslím že krásná cena za dobrý výrobek teda si aspon myslím nebo někdo ví o něčem jiném?Předem děkuji za odpověd s přáním krásného večera Zdenda
Nedávno jsem zkoušel Evolve Scorpio a byl jsem mile překvapen, takže bych se této značky nebál. Cena je taky příznivá, ten váš model se nechá koupit i pod 1000Kč hifishop.cz/...
czechcomputer.cz/... Po zkušenostech s hifoshopem bych rtaději kupoval v czechcomputeru.
Evolve je dravá firma, ktrerá si nechává od různých výrobců vyrábět zajímavé přístroje. Švagr, který tomu opravdu rozumí, nedávno zapojoval příbuzným STB Evolve s 2 tunery a nahráváním a prohlásil, že ještě neviděl tak uživatelský nepříjemné prostředí. Na fórech píší že každý typ STB Evolve je od jiného výrobce s jiným menu. Vyzkoušejte si přístroj v prodejně či známého či ohlasy na netu.
raktaj23, Evolve (ten druhý název nevím) máme doma a jsem nadmíru spokojeni. Kupovali jsme přes internet, cena ke 1200,-Kč ovšem už nevím od koho. Smazala jsem i e-maily které jsme s prodejcem vedly ohledně nějakých dalších otázek. Byli ale velmi seriozní a ochotní . Evolve Vám můžu směle doporučit. Karina
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.