Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sep top box evolme mercury

Od: raktaj23 odpovědí: 6 změna:

zdravím nemá někdo zkušenosti s výrobkem sep top box evolme mercury sháním nějaký dtv přijímač a našel jsem toto má dva tunery dva krát scart kabel a usb stojí kolem 1050kč takže si myslím že krásná cena za dobrý výrobek teda si aspon myslím nebo někdo ví o něčem jiném?Předem děkuji za odpověd s přáním krásného večera Zdenda

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

Nedávno jsem zkoušel Evolve Scorpio a byl jsem mile překvapen, takže bych se této značky nebál. Cena je taky příznivá, ten váš model se nechá koupit i pod 1000Kč hifishop.cz/...

czechcomputer.cz/... Po zkušenostech s hifoshopem bych rtaději kupoval v czechcomputeru.

ladinpraha*
hodnocení

0x

S Evolve mám ty nejlepší zkušenosti. Je to totiž pro většinu lidí neznámá značka a jejich přístroje jsou za minimální cenu vybaveny daleko lépe než značkové. Mám tu DVD přehrávač se vstupem na karty i USB ještě z doby, kdy tyto vstupy měl málokterý značkový přehrávač.

hodnocení

0x

Evolve je dravá firma, ktrerá si nechává od různých výrobců vyrábět zajímavé přístroje. Švagr, který tomu opravdu rozumí, nedávno zapojoval příbuzným STB Evolve s 2 tunery a nahráváním a prohlásil, že ještě neviděl tak uživatelský nepříjemné prostředí. Na fórech píší že každý typ STB Evolve je od jiného výrobce s jiným menu. Vyzkoušejte si přístroj v prodejně či známého či ohlasy na netu.

karina*
hodnocení

0x

raktaj23, Evolve (ten druhý název nevím) máme doma a jsem nadmíru spokojeni. Kupovali jsme přes internet, cena ke 1200,-Kč ovšem už nevím od koho. Smazala jsem i e-maily které jsme s prodejcem vedly ohledně nějakých dalších otázek. Byli ale velmi seriozní a ochotní . Evolve Vám můžu směle doporučit. Karina

wladi*
hodnocení

0x

Vlastním uvedený typ už půl roku,jsem plně spokojený,člověk si musí zvyknout na ovládání,pak už to jde samo.Doporučuji.

hodnocení

0x

nezlobte se ale například evolve dálkové ovládání ve srovnání s k ovl. TV Sony jepro mě jako srovnávat trabanta s vozem š.felicia. Navíc citlivost tuneru dvb-t je menší než citlivost tuneru TV ... škoda, cena= kvalita=slabší průměr. (!dvbt HD evolve!)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]