Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
Vánoce se blíží a mě už omrzel můj 4roky starý mobil SE k550i. Rozhodl jsem se pro koupi nového mobilu, ale nevim si rady s výběrem, prolezl jsem dost e-shopů, až jsem narazil na tuto poradnu. Mé požadavky:
1.cena- kolem 5000kč
2.dobrý fotoaparát- 3Mpx a víc
3.dobrý Mp3 přehrávač ( takže hudební telefon)
4.dotykový nebo klasický- nechci vysouvací nebo vyklápěcí
5.na značce nezáleží, ale preferuji sony ericsson
- k tomu bych se chtěl zeptat, zda-li je lepší vlastní OS, protože někde se píše OS je výhoda a naopak.
-rád bych ještě uvedl příklad: našel jsem mobil SE W902, ale ten je k dostání jen u vodafone
díky za návrhy Tomáš P.
osobně bych nad Nokií vůbec neuvažoval, už dávno výrobce nezvládá jejich uživatelskou přívětivost - bohužel. Sony-Ericsson je dobrá volba a každý jejich mobil je dobře vychytaný. Každý umí vše co by mobil umět měl a tím, že u každéřady je na něco kladen větší důraz. Např. řada W (walkman) je na muziku, řada C (Cybershoot) je na focení...Na jejich stánkách funguje krásně výběr podle zaškrtnutých požadovaných funkcí, pak to nabídne model a ten si lze dokonale prohlédnout a virtuálně odzkoušet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.